Willeke Alberti mag niets zeggen over omstreden Johnny de Mol

Willeke Alberti mag geen uitspraken doen over haar in opspraak geraakte zoon Johnny de Mol. “Dat hebben we met elkaar afgesproken”, aldus de zangeres voor de camera van Shownieuws.

Willeke Alberti © SBS 6

Johnny de Mol heeft last van een ernstig beschadigd imago. Niet alleen ligt er een aangifte van zware mishandeling en poging tot doodslag, maar ook is er een beschuldiging van seksueel wangedrag opgedoken. Om die reden stopte de presentator eind april abrupt met de presentatie van HLF8, maar hij is van plan om na de zomer weer terug te keren.

Willeke op feestje

Hoe en in welke vorm Johnny precies terugkeert is nog niet duidelijk. Zijn moeder Willeke Alberti was gisteren aanwezig bij een of ander feestje in een Amsterdams hotel en daar werd ze aangesproken door een cameraploeg van Shownieuws.

Presentatrice Dyantha Brooks: “Willeke is door onze verslaggever ook nog even gevraagd naar Johnny.”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, die is natuurlijk een tijdje afwezig. Sowieso is HLF8 met zomerstop. Het komt wel na de zomer weer terug op televisie.”

Onduidelijkheid

De rol van Johnny is nog onduidelijk, zegt Bart. “Het was nog een beetje of duidelijk, of eigenlijk: het is nog steeds onduidelijk of Johnny daar ook bij is, of dat hij in een combinatie gaat presenteren met andere mensen.”

Hij vervolgt: “We hebben vandaag ook nog even met Talpa gebeld en die zeggen dat daar nog niets over bekend is, maar de voorbereidingen van het programma zijn al wel in volle gang, hebben wij uit betrouwbare bron vernomen. We vroegen Willeke ook nog even naar die situatie, maar daar wilde ze niet al te veel over kwijt.”

‘Ik mag niks zeggen!’

Willeke blijkt er niets over te mogen zeggen. “Dat moet je gewoon aan hem vragen. Ja? Dat hebben we met elkaar afgesproken. Iedereen praat over zichzelf en natuurlijk hoop ik dat dat weer gebeurt, maar verder… We moeten gewoon kijken. Maar het komt allemaal goed.”

William Rutten in de studio: “Dat doet ze wel goed.”

Dyantha: “Je voelt echt het moedergevoel wel een beetje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Willeke Alberti niets over Johnny de Mol mag zeggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen