Ex-vriend Glennis Grace heeft spijt: ‘Juicekanalen hebben het mis!’

Dion Kars, de ex-vriend van Glennis Grace, lijkt niet gelukkig te zijn met hun recente relatiebreuk. Hij geeft aan spijt te hebben van zijn daden en stelt dat de juicekanalen er niets van begrijpen.

Glennis Grace en Dion Kars © RTL

Ze hebben met z’n tweeën een hoop meegemaakt in korte tijd: Glennis Grace en de Purmerendse kledingverkoper Dion Kars. Ze zaten allebei, samen met haar zoon, drie nachten lang in de bak vanwege wangedrag in de Jumbo. Maar nu is alles voorbij en daar doet hij behoorlijk dramatisch over. In oktober komen ze elkaar weer tegen in de rechtbank.

Dion heeft spijt

Dik een week na hun relatiebreuk laat Dion van zich horen. “Regret is common sense that came too late”, schrijft hij in zijn stories op Instagram. Oftewel: spijt is gezond verstand dat te laat komt.

Het juicekanaal Juice Channel, dat Dion in februari nog omschreef als een agressief type, analyseert: “De psycho-ex van Glenda deelt dit op zijn story, hij wil hiermee de intentie wekken dat Glenda hem terug wilt. Nou, we kunnen je vertellen: dat is niet waar. Volgens bronnen rondom Glenda, zijn haar ogen geopend.”

‘Ik heb zelf spijt!’

Glennis weet inmiddels alles van zijn bedenkelijke imago, aldus het kanaal. “In het begin van de relatie wilde ze niets weten van de verhalen over hem, maar nu gelooft ze het toch wel.”

Dion laat in een reactie weten: “IK heb spijt en dat de juicekanalen daar weer een verhaal op maken vind ik erg spijtig.
Glenn heeft hier niks mee te maken en hoeft nergens spijt voor te hebben, dus stop met jullie onzin verhalen die nergens op gebaseerd zijn.”

‘Stuk!’

Juice Channel vindt het een lachwekkende reactie. “Stuk, spijt? Na een aantal dagen zat meneer gewoon al contact te zoeken met andere dames. En inderdaad Glenda heeft er niets mee te maken, want die moet jou niet meer.”

Zowel Glennis als Dion willen niet zeggen wat precies de reden is van hun relatiebreuk.

Stories

De stories van Dion:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace is bedrogen door deze Dion Kars?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen