Bart Ettekoven vindt ex-vriend Glennis Grace een dramaqueen

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt Dion Kars, de ex-vriend van Glennis Grace, een behoorlijke dramaqueen. “Ik vind hem nogal dramatisch klinken. Ze waren vijf maanden samen!”

Dion Kars en Bart Ettekoven © Instagram, SBS

Het lukt Glennis Grace maar niet om een langdurige liefdesrelatie aan te gaan. Ditmaal is haar relatie met de Purmerendse kledingverkoper Dion Kars op de klippen gelopen. Ze hebben samen flink wat meegemaakt, en daarvoor moeten ze in oktober ook samen op zitting verschijnen, maar nu is het allemaal voorbij.

Dramaqueen

Dion doet vrij dramatisch over de relatiebreuk. Hij heeft in een ietwat kinderlijk filmpje gevraagd om rust: “Wij hopen dat jullie ons in rust dit kunnen laten verwerken en niet mij de hele tijd berichten kunnen gaan sturen hoe het zit en wat er is gebeurd, want ik ga daar geen antwoord op geven. Ik ga dit in rust verwerken en ik hoop dat jullie dat respecteren.”

Wát een dramaqueen, vindt Weekend-baas Bart Ettekoven. Dion die roept dat hij dit ‘in rust moet verwerken’ werkt bij hem op de lachspieren. “Ik vind dit nogal dramatisch klinken. Je hebt vijf maanden een relatie gehad, waarvan je elkaar ook al drie dagen niet hebt gezien, want toen hebben ze vastgezeten allebei”, sneert hij in Shownieuws.

‘Nogal dramatisch!’

Het is volgens Bart een behoorlijke aansteller. “Hij doet net alsof… Als je nou na twintig jaar uit elkaar gaat, kun je zeggen: ‘Mogen we even wat rust en privacy?’, maar dit is eigenlijk gewoon een uit de hand gelopen scharrel, toch, als je vijf maanden uit elkaar bent?”

Hij vervolgt cynisch: “Ik vind het nogal dramatisch klinken, maar liefdesverdriet kan heel veel pijn doen. Het lijkt er een beetje op dat Glennis er een eind aan heeft gemaakt, omdat hij later weer een foto postte met: ‘Forever a place in my heart.’”

Overdreven

Het is een vreemd type, besluit Bart. “Ik vind dit een beetje overdreven, ‘in rust verwerken’. Het is net alsof er een relatie van jaren uit is”, zegt hij. “Het waren vijf prachtige maanden.”

Wat wil Dion trouwens zeggen met het berichtje ‘Forever a place in my heart’?. Hint hij hier op een mogelijke liefdeshereniging? Bart: “Het zou kunnen, maar ze zijn net een dag uit elkaar, dus het is misschien te vroeg om al over een verzoening te spreken.”

Story

De story van Dion:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dion Kars wil zijn relatiebreuk 'in rust kunnen verwerken'. Dramaqueen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen