‘Nieuwe vriend Glennis Grace geen zuivere koffie: agressief type’

Dion Kars, de nieuwe vriend van Glennis Grace, is volgens het juicekanaal Juice Channel geen zuivere koffie. “Wij hebben verschillende dames gesproken die aangeven lastiggevallen te zijn door hem.”

Glennis Grace © RTL

De relatie tussen Glennis Grace en Dion Kars is gisteren bevestigd met een foto op zijn afgeschermde Instagram-account. Hierop houden ze elkaars hand vast met daarbij een hartje. Het werd als eerst gemeld door Juice Channel en het staat nu ook op de site van Shownieuws, dat steevast nieuwtjes van juicekanalen af haalt zonder bronvermelding.

Geen zuivere koffie

Juice Channel meldde woensdag, een dag voor de bevestigende liefdesfoto, al dat Dion geen zuivere koffie is. “Nou, de nieuwe scharrel van Glennis Grace schijnt geen lekkere te zijn! Wij hebben verschillende dames gesproken die aangeven lastiggevallen te zijn door hem.”

Er zijn voorbeelden te over, aldus het juicekanaal. “Zo geeft een dame aan dat Dion haar bleef bellen en appen. Als zij dan wat later reageerde of niet opnam, kon ze een preek van hem verwachten. Vervolgens een paar dagen later stuurde Dion dan weer een lief berichtje. Borderliner-alert!”

Agressieve jongen

Het is een agressief type, weet Juice Channel. “Een andere dame geeft aan dat zij met Dion heeft gedatet en dat zij al snel merkte dat hij een agressieve jongen is en ook zij geeft aan dat hij dwingend gedrag vertoonde en heeft daarom het contact met hem verbroken. Dit kon hij maar moeilijk accepteren.”

Dion komt bovendien net uit de bak, aldus het kanaal. “Niet alleen Glennis en haar zoon hebben het afgelopen weekend vastgezeten voor het geweldsincident in de Jumbo, maar bronnen melden ons dat ook de nieuwe scharrel van Glennis de afgelopen dagen vast heeft gezeten. (…) Hij datet nu ongeveer anderhalve maand met Glennis.”

Psycho

Weet Glennis eigenlijk van alle verhalen die er over Dion rondgaan? Ja, weet Juice Channel. “Volgens onze bronnen is Glennis ook op de hoogte van de psychoverhalen die wij gisteren over haar nieuwe lover hebben gedeeld, maar wil ze dit niet geloven. Ze geeft namelijk aan dat ze niks herkent van wat andere dames over Dion te zeggen hebben.”

De omgeving van Glennis is volgens het kanaal bezorgd. “Onze bronnen geven aan dat Glennis Dion volledig vertrouwt en dat de mensen om haar heen bang zijn voor hoe dit af gaat lopen, maar niks tegen Glennis durven te zeggen… Ze geeft ook aan dat ze voor nu op haar eigen gevoel vertrouwt en dat mensen altijd wel wat te zeggen hebben.”

Stalker

De berichtenstroom over deze Dion houdt maar niet op, aldus Juice Channel. “Onze ‘dm’ stroomt al sinds gisteren vol over deze jongen en ze zeggen allemaal hetzelfde: he is a stalker.”

Dion heeft een eigen kledingwinkel in Purmerend. Een van zijn vaste klanten is Lil’ Kleine. Die zat afgelopen weekend ook al in de bak.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley vormen met Glennis Grace de 'Ladies of Soul'. Tijd om Glennis te dumpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen