Carlo Boszhard niet meer woest op Privé-sterjournalist Jan Uriot

Carlo Boszhard is niet meer woest op Jan Uriot, de sterjournalist van de Privé. Een kleine acht jaar geleden kon de presentator hem wel wurgen, maar inmiddels is alles weer pais en vree.

Carlo Boszhard en Jan Uriot © RTL, Telegraaf

Het is alweer eind 2014 dat Carlo Boszhard meedeed aan Maestro, de tv-show waarin BN’ers dirigentje spelen. De presentator deed het uitstekend, maar volgens Privé-ster Jan Uriot was het allemaal doorgestoken kaart. “Hij heeft lessen van tevoren gehad. Vanaf het begin zou al duidelijk zijn dat Carlo Boszhard de grote winnaar moet worden.”

Carlo woest

Frits Sissing, de kleurloze presentator van het programma, reageerde verbijsterd. Hij vroeg zich openlijk af wat die Jan van de Privé in vredesnaam bezielde. “Misschien heeft meneer Uriot ooit een akkefietje gehad met Carlo, ik weet het niet. Als je goed bent in Nederland, mag dat niet.”

Thuis zat Carlo zich ondertussen op te vreten van woede. Na een paar dagen ontplofte hij en kondigde hij juridische stappen aan. “Dit is heel naar. Ik heb geprobeerd erboven te staan, maar dat lukt me niet meer. Ik vraag me echt in godsnaam af waarom ze dit doen. Ik heb dit in 25 jaar televisie nog nooit meegemaakt.”

Uiteindelijk bleek Jan ernaast te zitten, want niet Carlo maar Frans van Zoest (Spike) won het tv-programma.

Ruzie bijgelegd

Hoe kijkt Jan hier acht jaar later tegenaan? Hij herinnert het zich nog steeds. “Ik ken Carlo. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens een akkefietje met hem heb gehad. We hebben ook wel eens een rechtszaak gekregen door hem. Ja, dat ging over Maestro”, blikt hij terug in zijn online rubriek Wat Vindt Jan.

Jan wil er eigenlijk niet meer te veel over zeggen. “Ik ga er niet te diep op in, want dat mag niet meer. Ja, ik had iets heel lelijks geschreven, maar het leuke van Carlo is dat we elkaar gewoon weer recht in de ogen kunnen kijken en we hebben weer dikke pret met elkaar. Dat is dus hartstikke fijn.”

Adoptiekind

Tegenwoordig doet Jan nooit meer van dat soort gewaagde uitspraken. “Ik ben wat milder geworden de laatste tijd.”

Tot slot: wat vindt Jan ervan dat Carlo gaat trouwen met diens vriend? Dat zou zomaar te maken kunnen hebben met hun kinderwens, suggereert de Privé-journalist. “Is er al een mevrouw bezwangerd of is er een adoptiekind aan het aankomen? Misschien dat ze daarom gaan trouwen. Ik weet het niet, het zou kunnen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Was Carlo Boszhard lichtgeraakt of terecht boos in de Maestro-ruzie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen