Ali B’s overdadige luxeleven lijkt voorbij: ‘Hutjemutje met Ryanair!’

Het overdadige luxeleven van Ali B vol peperdure auto’s en luxueuze vijfsterrenhotels lijkt voorbij. Nadat hij gespot is bij McDonald’s en een goedkope pizzeria, duikt hij nu op in een wachtrij van Ryanair.

Ali B © Instagram

Ali B is volgens de showmedia enkele miljoenen euro’s waard, maar ook dát kan op als er niets bij komt en je tienduizenden euro’s per maand spendeert. De rapper en zijn gezin werden in februari nog gespot in een Dubais resort waar kamertjes weggaan voor minstens duizend euro per nacht. Zonder ontbijt.

Ali eet pizza

Na ongeveer een half jaar in Duabi, waar hij rondreed in een peperdure auto, is Ali begin juli weer teruggekeerd naar Nederland. Hij werd toen gespot bij zijn huis in de Almeerse Noorderplassen. Vorige week bracht hij een aantal dagen door in het pretpark Disneyland Parijs, waar hij stennis zou hebben geschopt in een restaurant.

Na terugkeer is hij door een spion van Yvonne Coldeweijer gespot bij een vestiging van McDonald’s en heeft een volger van juicekanaal Reality FBI hem bij het goedkope pizzarestaurant Peppino bij het Amsterdamse Leidseplein gefotografeerd. “Hij zat daar met wat vrienden aan een tafeltje.”

In de rij voor Ryanair

Het lijkt erop dat Ali het na een paar weken weer voor gezien houdt, want hij is alweer gespot op het vliegveld. Niet in een privéjet, niet met KLM, maar met prijsstunter Ryanair. Op het vliegveld van Brussel.

Yvonne heeft bewegende beelden waarop te zien is hoe Ali in de rij staat. “Aal is door een spion gespot op Charleroi airport met vrouw en kids. Lekker hutjemutje 🤣. Hij vliegt met Ryanair. Waar de reis heengaat is onbekend.”

Stories

De stories van Reality FBI en Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ali B ooit weer de positieve knuffelaar kan uithangen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen