Vrouw Ali B pisnijdig op Yvonne Coldeweijer: ‘Hou ons uit beeld!’

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, is helemaal over de zeik. Ze vindt het walgelijk dat Yvonne Coldeweijer gisteren beelden heeft verspreid van hoe de rapper vakantie viert in Dubai.

Ali B © RTL

Het mooie leven is niet bepaald gestopt voor Ali B sinds hij in de documentaire van Tim Hofman meermaals is beschuldigd van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Kennelijk heeft zijn vrouw Breghje Kommers er allemaal niet zoveel moeite mee, want samen met hun kinderen genieten ze nog altijd lachend van de zon in Dubai.

‘One big happy family’

Om te illustreren hoe Ali B tegenwoordig zijn dagen doorbrengt heeft Yvonne Coldeweijer gisteren een aantal foto’s en filmpjes geplaatst van zijn familievakantie in het peperdure Westin Seyahi Beach-resort. Daar kost een kamer deze week meer dan duizend euro per nacht.

Onder de gasten van het resort bevinden zich kennelijk ook een aantal gefortuneerde Nederlanders die foto’s en filmpjes dm’en naar Yvonne. “Zijn vrouw en kinderen zijn er ook bij. One big happy family! 👀”, schreef ze er cynisch bij.

Boze Breghje

De vriendin van Breghje Kommers – zie foto – is helemaal over de zeik. Zij laat aan RTL Boulevard weten: “Ik doe geen enkele uitspraken over ons privéleven, maar het raakt me ontzettend dat ik al dertien jaar zeer bewust mijn kinderen afscherm en dat een juicekanaal besluit dat verder niet te doen.”

De kinderen van Ali B komen echter op geen enkel moment duidelijk herkenbaar in beeld. Breghje zelf zie je van een flinke afstand met een zonnebril op. Ali is wel goed zichtbaar. “Ja goed, die zijn natuurlijk allemaal wat sneller met die beelden en die zetten dat dan sneller online”, reageert Boulevard-ster Luuk Ikink.

Begrijpelijk

Vivienne van den Assem daarop: “Ik begrijp die kritiek wel van Breghje.”

Zo, dat is heftig: Vivienne spreekt voor het eerst een mening uit. Daarop zegt Luuk vervolgens: “Nou was haar zoon niet heel uitgebreid in beeld. Het vloog voorbij, maar goed: ik kan me voorstellen dat als het je kind is, dat je dat dan wel heel erg vindt.”

Yvonne heeft niet gereageerd op de kritiek van Breghje.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Yvonne Coldeweijer de vakantievierende Ali B met rust moet laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen