Ali B gespot in Disneyland Parijs: ‘Loopt boos weg uit vol restaurant’

Ali B is kort na zijn terugkeer in Nederland alweer vertrokken naar het buitenland. Hij is volgens Juice Cannel gespot in Disneyland Parijs, waar hij boos zou zijn weggelopen uit een vol restaurant.

Ali B © Instagram

De 40-jarige Ali B werd in januari ontmaskerd als een van de viezeriken van The Voice of Holland. Hij is vervolgens ongeveer een half jaar in Dubai gebleven. Twee weken geleden werd hij weer voor het eerst weer gespot bij zijn huis in de Almeerse Noorderplassen. Aangezien hij zich in ons land niet meer op straat kan vertonen, is hij nu wéér op reis.

Ali in Disney

Ali is vertrokken naar Disneyland Parijs, vermoedelijk met zijn gezin, meldt Juice Channel. Het juicekanaal heeft een foto in handen van Ali’s bezoekje aan het pretpark en heeft die vanochtend online geplaatst.

Juice Channel: “Ali is zojuist door een van onze volgers gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en zag er volgens de volger erg slecht uit. Ook vond de volger hem wat verward over komen… Waarschijnlijk is Ali B er met zijn gezin.”

Wangedrag

Eén van de bronnen van het juicekanaal heeft Ali ook zien ruziemaken in een plaatselijk restaurant. “Hij is inderdaad in Disneyland Parijs. Ik was afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag daar. Hij was toen met één van zijn kinderen. Hij wilde in de middag eten in een restaurant, maar werd niet toegelaten omdat hij niet had gereserveerd.”

En toen? “Hij ging vervolgens in discussie met een medewerker van het restaurant en die gaf aan dat hij maar ergens anders in het park moest gaan eten. Ali is toen boos weggelopen en maakte de opmerking naar de medewerker dat ze niet zo moeilijk moeten doen. Hij zag er inderdaad slecht uit en kwam verward over.”

Normale regels

Juice Channel vindt het gedrag van Ali ongepast. “Ali B is er dus inderdaad met zijn gezin. Waarom moeten BN’ers altijd in discussie gaan en denken ze dat de normale regels niet voor hun gelden?”

Het is niet bekend waarom Ali weer terug is op het Europese continent. “Is hij hier voor een verhoor? Vakantie? Of is hij back for good? Detective Yv gaat het even uitzoeken”, meldde Yvonne Coldeweijer anderhalve week geleden.

Stories

De story van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Ali B zich überhaupt nog wel sterrengedrag permitteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen