Eddy Zoëy krijgt veel drek over zich heen: ‘Jij vuile viezerik!’

De rel rondom Rob Kamphues zorgt ervoor dat ook Eddy Zoëy veel drek over zich heen krijgt. Veel mensen halen de twee presentatoren door elkaar. “Ik krijg berichtjes dat ik een vuile viezerik ben.”

Rob Kamphues en Eddy Zoëy © MAX, RTL

Rob Kamphues (61) heeft de afgelopen week meerdere ‘vieze’ filmpjes van zichzelf verspreid op Instagram. Hij deed dat per ongeluk, maar volgens Yvonne Coldeweijer staat dit incident niet op zichzelf; hij zou ook bewust pikant materiaal van zichzelf rondsturen als daar niet om gevraagd wordt. Inmiddels heeft de Ziggo-presentator zijn excuses aangeboden.

‘Vuile viezerik!’

Niet alleen Rob zelf krijgt een hoop drek over zich heen, maar ook Eddy Zoëy (55), die kennelijk zijn lookalike is. “Jij weet zeker trouwens dat jij niet die man was op die beelden?”, vroeg zijn collega Lex Uiting hem gisteren in RTL Boulevard.

Eddy daarop: “Nou, ik krijg wel heel veel appjes nu van: ‘Vuile viezerik! Jij, met je grijze borsthaar!’ Ja, want mensen denken dan dat ik het ben. Mensen zeggen: ‘Ja, dat is toch die presentator van Take Me Out?’”

Dan: “Dames en heen, nog één keer: ik ben niet Rob Kamphues. Dat wou ik nog even gezegd hebben.”

Complimenten

Lex vindt het overigens heel goed hoe Rob met deze rel is omgegaan. “Ik vind dus écht dat deze Rob Kamphues dat top doet. Zo heel relaxed, even zijdelings van: ‘Jongens, ik heb iets doms gedaan, ik snap niet helemaal hoe Instagram werkt, ik ben een boomer. Boeien! En we gaan door met het leven.’”

Eddy vindt hem wel wat onhandig: “Je zou toch zeggen dat hij wat meer van techniek weet, hè, gezien zijn autokennis en alles.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Eddy Zoëy op zijn plek bij RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen