‘Peter van der Vorst wil Anouk niet meer terug bij The Voice’

Peter van der Vorst wil Anouk niet meer terug als coach in The Voice of Holland als het programma al terugkeert op de buis. Dat vermoeden heeft Weekend-baas Bart Ettekoven.

Anouk en Peter van der Vorst © RTL

Anouk maakte aan het begin van de misbruikrel rond The Voice of Holland met veel bombarie bekend dat ze stopte als coach bij het programma. Ze sprak, tot enorme woede van RTL’s tv-baas Peter van der Vorst, van een ‘corrupte bende’. Sterker nog: Anouk sloot niet uit dat zelfs Peter wist van het wangedrag bij de talentenjacht.

Anouk krabbelt terug

Inmiddels begint Anouk het televisiegeld toch een beetje te missen en krabbelt ze terug. Ze staat open voor een comeback, zegt ze nu. “Alleen als er pleurisveel geld wordt geboden, zeg maar. Dat is ook de reden dat ik erin ben gestapt. Ik kan me niet voorstellen dat mensen voor hun lol doen.”

Ziet Peter van der Vorst het nog wel zitten om Anouk ‘pleurisveel geld’ te geven? Weekend-baas Bart Ettekoven denkt van niet. “Ik weet niet of ze zo één-twee-drie terugkomt bij The Voice”, zegt hij in Shownieuws.

‘Peter wil haar niet meer’

Het is volgens Bart evident dat Peter wel een beetje klaar is met Anouk. “Volgens mij hebben ze het haar toch ook wel kwalijk genomen bij RTL – Peter van der Vorst heeft dat ook wel laten doorschemeren – dat zij zo toen de handdoek in de ring heeft gegooid. Eigenlijk meteen zonder enig overleg.”

Ze was niet erg collegiaal, vindt Bart. “Eén dag na die The Voice-documentaire gooide ze meteen die kont tegen de krib en zei: ‘Rot allemaal maar lekker op, ik doe hier niet meer aan mee.’”

‘Was gewoon emotie’

Topfotograaf William Rutten: “Ik vind dat ook een beetje emotie. Dat is misschien een eerste emotie en als je er dan wat beter over nadenkt en erover praat met mensen…”

Bart: “Ja, maar ze heeft van de week ook weer bij Boerderij Van Dorst heel uitgebreid gezegd dat ze er eigenlijk helemaal geen zin in heeft en dat ze het eigenlijk alleen maar deed omdat ze het goed kon vinden met Ali B. Die zie ik niet zo snel terugkeren in die draaiende stoel, dus dan zit ze er straks echt om geld te verdienen.”

Hij besluit: “Dán vraag ik me af of het nog heel leuk is om naar te kijken ook.”

Filmpje

Anouk heeft het filmpje waarin ze afstand nam van The Voice inmiddels van haar Instagram verwijderd. Ze richt zich nu op haar aanstaande bruiloft:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen