Sarah van Soelen openhartig over André Hazes jr.: ‘Ik haat hem niet’

Sarah van Soelen heeft voor het eerst sinds de geruchtmakende liefdesvakantie van haar ex André Hazes jr. met Monique Westenberg een interview over hem gegeven. “Ik heb geen hekel aan hem.”

Sarah van Soelen © SBS 6

Ze was anderhalve maand geleden he-le-maal over de zeik: Sarah van Soelen schrok zich een hoedje van de Privé-cover met daarop een innig verstrengelde André Hazes jr. en Monique Westenberg. Ze liet direct weten dat ze André heeft geblokkeerd op Instagram: “Ik heb André nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor!”

Boze Sarah

Wat blijkt nou? Sarah bleek nog steeds te geloven in een liefdeshereniging met André. Zij en haar familie waren dermate beledigd – André heeft lang bij hen in huis gewoond en nooit meer iets van zich laten horen – dat ze direct stappen begonnen te nemen om uit zijn aanstaande documentaire gehaald te worden.

Sarahs BN’er-vriendin Patty Brard destijds: “De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. Nu zeggen zij: ‘Ja, jongens, we hebben nooit meer wat van André vernomen.’ Hij heeft nooit die vader ooit meer bedankt of gebeld of wat dan ook. Ik denk dat hij een beetje confrontatieangst heeft.”

‘Gaat nu goed!’

We zijn anderhalve maand verder en Sarah lijkt gekalmeerd. Ze was gisteren op een feestje van Patty Brard, samen met andere Shownieuws-sterren als Anouk Smulders, Bart Ettekoven, Dyantha Brooks en Natacha Harlequin. Kennelijk voelde ze zich dermate veilig dat ze de verslaggever van hun programma, Thom Goderie, te woord stond.

Hoe het gaat? “Ja, echt heel goed eigenlijk. Ik zit in m’n huisje, dus ik ben helemaal content. Ik zeg je heel eerlijk: ik heb geen kastruimte over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon.”

Tatoeage

Sarah loopt nog altijd rond met de liefdestatoeage die ze voor André plaatste. “Die heb ik natuurlijk destijds met Dré gezet. Of in elk geval: Dré heeft hem niet gezet, omdat hij eerst de tatoeage van z’n ex ging verwijderen.”

Die tatoeage is er nooit meer gekomen bij André. “Het is wel iets samen met mij en Dré, maar ik heb geen hekel aan hem, ik heb geen haat aan hem. Het is voor mij oké, het is goed en ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt. In welke zin dan ook en met wie dan ook. Maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Geen contact

Spreekt ze André nog wel eens? “Nee, helaas niet.” Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. “Ja, eindelijk. Mag het? Ja, toch?”

En is ze al uit André’s docu gehaald? “Ik heb wel besloten om daar niet in te willen.”

Anouk Smulders na afloop van het item: “Er zijn wel afspraken gemaakt dat als die documentaire zometeen klaar is, dat ze het kunnen inzien. (…) Dus het is niet definitief nog dat alles weg is, al die beelden.”

Het interview met Sarah kunt u bekijken via KIJK.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Sarah van Soelen genoeg star quality om een BN'er te blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen