Sarah van Soelen springt uit haar vel na geruchten: ‘Dit is de druppel!’

Sarah van Soelen springt helemaal uit haar zongebruinde velletje. De beroemde Hazes-ex krijgt na Albert Verlinde ook al Yvonne Coldeweijer over zich heen en dat trekt ze niet. “Dit is de druppel!”

Sarah van Soelen en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

Het zit Sarah van Soelen even allemaal niet mee. Het was al een hard gelag dat ze na haar breuk met André Hazes jr. al snel in de vergetelheid raakte, maar nu beleeft ze echt een rampweek. Niet alleen blijkt André weer terug te zijn in de armen van Monique Westenberg, maar ook krijgt ze Albert Verlinde en Yvonne Coldeweijer over zich heen.

Sarah boos op André

Albert vindt dat Sarah een aandachtstrekker is, omdat ze gisteren een echo in haar Instagram-stories plaatste. Daardoor dachten veel mensen – en dat was natuurlijk ook de bedoeling – dat ze zwanger is. Wat bleek? Het was de echo van een willekeurige vriendin, maar dat stond nergens bij. “Dan ben je toch wel verslaafd aan aandacht als je dit doet?”

Volgens Yvonne zit Sarah niet zo in d’r sas door het nieuws over André. Zij schrijft vanochtend op haar juicekanaal: “Sarasoel is volgens spionnen rondom haar vriendinnengroep erg over de zeik over dat André terug is bij Monique. Al die tijd heeft ze vastgehouden aan de hoop dat André bij haar terug zou komen.”

Kinderwens

Dat klinkt redelijk plausibel, want Sarah riep gisteren vrij hysterisch tegen alle media dat ze André heeft geblokkeerd op Instagram. “Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor”, brieste ze bij Shownieuws.

Waar komt al deze wrok vandaan? Yvonne: “Ze heeft zelfs aangegeven bij haar vriendinnen dat ze ervan overtuigd is dat ze dit jaar nog zwanger zou worden van André. Daarom postte ze het afgelopen halfjaar ook veel stories met babykamers en kinderen van anderen.”

Een spion van Yvonne vult aan: “Ze wil graag laten zien aan hem dat kinderen haar leuk vinden en dat ze een goede moeder zou zijn.”

Desperadotaart

Yvonne stelt dat Sarah momenteel niet helemaal honderd procent is. “Haar vriendinnen noemen haar zelfs delusional. Het is daarom niet gek dat ze gister ineens André heeft geblokkeerd. Hoewel ze geen enkel contact meer hadden, had ze al die tijd dus nog hoop!”

Ze vervolgt: “De echo die ze daarna plaatste, waarbij ze suggereerde dat ze zwanger was, was als een kers op de desperadotaart. Time to move on girl!”

Sarah woest

Jeetje, wat heftig allemaal. Wat zegt Sarah ervan? Nou, die springt dus uit haar velletje. Wóest is ze, net als Koen Kardashian. “Grow the fack up girl! Ik ga al maanden lang verder met mijn leven en dit is het laatste waar ik mij druk om maak. En ook het laatste wat ik hierover wil zeggen. Ook al zouden jullie dat graag willen.”

Ze vervolgt: “Ik ben gelukkig. Ik heb een fijn leven, heb heerlijk werk en goede mensen om mij heen. En dat ik veel dingen post over kinderen? Ik word tante en vriendinnen om mij heen hebben of krijgen een kindje. Waar ik veel van hou. En dat laat ik graag zien. Hoe ziek ben je dat je dit soort dingen post Yvonne?”

Cancelactie

Sarah sluit zich aan bij Koens actie om Yvonne gecanceld te krijgen. “Koen heeft gelijk. Rapporteer deze meid. Want wat zij bij mij al meer als een jaar doet is geen ‘juice’ verspreiden, maar mij proberen kapot te maken. En ook veel andere mensen. En dit is voor mij nu de druppel.”

“Ik heb jarenlang de stress en de onrust gehad dat ik zelf misschien geen moeder kon worden. Ik heb tot twee jaar geleden wel die rust gevonden en ben daar blij mee. Ik word heel blij en gelukkig van kinderen. Ook al heb ik ze zelf nog niet. Nogmaals dit gaat voor mij te ver, Yvonne. Jij weet niet wat je bij mensen aanricht.”

Stories

De stories van Yvonne en Sarah:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u BN'ers die zich zo opwinden over showmedia en juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen