Anouk Smulders wekt irritatie op bij Yvonne Coldeweijer: ‘Zó flauw!’

Yvonne Coldeweijer had gisteren wederom dé showprimeur van de dag te pakken: de OG3NE-zusjes liggen overhoop met hun vader. Het werd gretig opgepakt door RTL Boulevard en Shownieuws.

Yvonne Coldeweijer en Anouk Smulders © Instagram, Shownieuws

Waar RTL Boulevard netjes de bron van het nieuws noemde, kreeg Shownieuws-kraai Anouk Smulders de naam van Yvonne Coldeweijer niet over haar lippen. Wie zij dan als bron van het nieuws noemde? ‘Een juicekanaal online’. Net alsof Shownieuws zich tevreden zou stellen als andere media naar hen zouden verwijzen als ‘een lineair programma’.

Kinderachtig

Yvonne vindt het buitengewoon sneu van Shownieuws. “Wat flauwwww en kinderachtig dit 😂”, reageert de juicekoningin op haar Instagram-kanaal.

De ruzie tussen de OG3NE-zusjes en hun vader kwam aan het licht toen Yvonne een paar merkwaardige bewegingen op de socials ontdekte. Zo heeft hun vader een cryptisch bericht geplaatst over ondankbaarheid en bleek een van de zusjes, Amy, zowel haar vader als diens vriendin niet meer te volgen.

OG3NE-bonje

Zusje Shelley was zo sportief om de familieruzie aan Yvonne te bevestigen. “Hi Yvonne, hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je al aangaf in je berichten hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. (…) Op dit moment liggen onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe.”

Yvonne vervolgens: “Een eerlijk en helder bericht! Waren alle BN’ers maar zo!”

Shownieuws kijkt neer

Een mooie primeur van Yvonne dus, maar bij Shownieuws kijken ze er een beetje op neer. “Het is ook wel raar dat dit via social media wordt uitgevochten, toch?”, merkte Sandra Schuurhof gisterenavond op in de uitzending op SBS 6.

Anouk: “Dat komt natuurlijk omdat op een gegeven moment mensen zien dat ze elkaar niet meer volgen en dan begint het balletje te rollen en dan post die vader wat en daar reageren die dames dan weer op.”

Amy heeft haar vader en diens vriendin ontvolgd. William Rutten: “Ik vraag me af wat voor mensen dat zien?”

Sandra: “Ja, precies!”

‘Is ook een baan, haha!’

Wat voor mensen dat zien? Nou, Yvonne en haar spionnen dus, die opletten waar de Shownieuws-redacteuren liggen te slapen. William: “Gaan ze dan de hele dag kijken van: oh, die ontvolgt die! Hoe hou je dat dan bij?”

Anouk: “Ja, blijkbaar.”

Annemarie Brüning, de presentatrice van dienst: “Ja, dat is ook een baan tegenwoordig. Hahahaha.”

Dat is ook een baan tegenwoordig? Ja, dat zijn ze op de Shownieuws-redactie inderdaad vergeten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shownieuws noemt Yvonne Coldeweijer 'een juicekanaal online'. Jaloers als de pest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen