Waylon bevestigt vreemdgaan: ‘Ik moet hulp zoeken, het spijt me’

Waylon bevestigt de berichtgeving van juicekanalen dat hij is vreemdgegaan van zijn vriendin Bibi Breijman. Hij heeft een bericht geplaatst op Instagram waarin hij aangeeft het te hebben verkloot.

Waylon en Bibi Breijman © Instagram

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, is recentelijk bevallen van hun tweede kindje. Het babygeluk wordt bruut verstoord nu de juicekanalen onthullen dat hij herhaaldelijk is vreemdgegaan, waaronder op 26 maart, toen zij hoogzwanger thuis zat. Het is een klap in het gezicht van Bibi, die naar eigen zeggen van niets wist.

‘Ik ben een l*l’

Waylon baalt er heel erg van dat het op straat ligt. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

Hij vervolgt: “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs. ❤️”

Roekeloos

Naast dat het moreel nogal verwerpelijk is om je hoogzwangere vrouw te belazeren, is Waylon ook nog eens bijzonder roekeloos te werk gegaan. Hij heeft namelijk online bewijs achtergelaten van zijn vreemdgaan en als je geliefde bevriend is met dé juicekoningin van Nederland, dan ga je wel héél roekeloos te werk.

Bibi is goed bevriend met Yvonne Coldeweijer en daarom had Waylon ook een afspraak met de juicekoningin. Hij had haar verzocht om hem in te lichten zodra er juice over hem naar boven zou komen. Nu is ze helemaal klaar met hem. “Huilen is voor jou te laat”, schrijft ze.

Boze reacties

Waylon krijgt inmiddels ongelooflijk veel boze reacties te verwerken. “Echt verschrikkelijk en zo niet verwacht! Vond jullie altijd zo een leuk gezin. Dacht altijd: kijk zo hoort het, wat zijn ze leuk samen”, klinkt het. “Niet goed te praten, opdonderen zou ik zeggen. Geld maakt niet gelukkig, dat zie je maar weer. Sterkte voor Bibi en de kids ❤️.”

Veel mensen nemen het vooral kwalijk dat hij vreemdging terwijl Bibi hoogzwanger thuis zat. “Jezus man, ze heeft verdomme net jullie tweede kind gekregen”, zegt de een. En de ander: “Ik heb het zo ontzettend met Bibi te doen. Arme meid.”

Instagram

De Instagram-post van Waylon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat BN'ers over het algemeen te vertrouwen zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen