Yvonne Coldeweijer zwijgt niet langer over Waylon: ‘Hij gaat vreemd’

Yvonne Coldeweijer heeft na de primeur van het juicekanaal Juice Channel besloten om niet langer te zwijgen. Waylon, de geliefde van haar goede vriendin Bibi Breijman, gaat volgens haar vreemd.

Yvonne Coldeweijer en Waylon © Instagram

Het afgelopen jaar heeft Yvonne Coldeweijer meermaals verhalen ontvangen over het vermeende vreemdgaan van Waylon, maar omdat zijn geliefde Bibi Breijman toen zwanger was – ze is pas geleden bevallen – hield de juicekoningin dat geheim. Nu het juicekanaal Juice Channel ermee naar buiten komt, vertelt Yvonne alles.

Band met Bibi

Yvonne vertelt in haar besloten juicekanaal dat ze al jaren bevriend is met Bibi. “We zijn zelfs samen naar Indonesië gegaan en daar hebben we een heel mooie reis gemaakt. Haar familie komt gedeeltelijk uit Indonesië en we hebben daar geloof ik drie jaar geleden het ouderlijk huis van haar oma bezocht. Die reis heeft onze band heel erg versterkt.”

Ze hoorde vorig jaar, tijdens Bibi’s zwangerschap, voor het eerst geruchten dat Waylon vreemd zou gaan. Ze deed er toen niets mee uit angst de zwangerschap van Bibi in gevaar te brengen. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren.”

Afspraken met Waylon

Tijdens het Voice-schandaal in januari, toen Yvonne dus al geruime tijd op de hoogte was van de geruchten over Waylon, vroeg Bibi of hij haar kon bellen. “Waylon zegt tegen mij: ‘Ik ben zó geschrokken van het Voice-gebeuren. Mocht het zo zijn dat jij een keer iets hoort van iemand die dit over mij zegt, wil je het me dan eerst even laten weten?’”

Waylon vroeg ook aan Yvonne of ze al eens eerder wat over hem heeft gehoord. “Bibi zit ernaast, is zwanger en ik zeg dus tegen hem: ‘Wat betreft Voice-schandalen heb ik nog nooit iets over jou gehoord.’ En ik hoopte heel erg diep in mijn hart dat hij precies begreep wat ik daarmee wilde zeggen.”

Minnares trekt aan bel

Twee maanden na dat gesprek over de Voice-rel zou Waylon wéér zijn vreemdgegaan, op 26 maart. De minnares in kwestie, Jadey Lois, heeft online gesprekken die daarop duiden verstuurd naar zowel Yvonne als Juice Channel. Dit laatste juicekanaal heeft ze gisteren gepubliceerd (zie onderstaand) en daarom komt Yvonne er nu alsnog mee.

Yvonne: “Willem (Blijkerk, de echte naam van Waylon, red.) gaat dus vreemd, terwijl zijn vrouw met zó’n buik thuis zit. Ik vind dit next level erg gewoon. Van vreemdgaan sta ik al helemaal niet meer te kijken, maar als iemand hoogzwanger is? Beter ga je naast je vrouw op de bank zitten, haar buik aaien en haar voeten masseren, mafkees!”

‘Bibi vertrekt’

Bibi heeft inmiddels contact gezocht met Yvonne om te vragen wat hier allemaal van waar is. “Ik durf wel met honderd procent zekerheid te bevestigen dat hij vreemdgaat. Dat heb ik ook aan Bibi verteld en die is me toch een partij sterk. Oerdrift voelt zij op dit moment.”

Ze besluit: “Ik ga niet zeggen nu dat Bibi weggaat bij Waylon. Ik denk het wel, maar we gaan het meemaken. Laat het eerst maar even heel rustig op haar inwerken, want het meisje is helemaal in shock. De liefde van haar leven blijkt gewoon een vieze cheater te zijn.”

Spionnenleger

Yvonne heeft een uitgebreide video geplaatst over deze affaire in haar besloten ‘Spionnenleger’-kanaal. Lid worden van deze betaalde Telegram-chat kan via Petje.af. Enkele previews kunt u bekijken in de stories van haar Instagram-pagina.

De stories van Juice Channel ziet u onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als dit waar is, wat moet Bibi Breijman dan doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen