Olcay Gulsen loopt woest langs RTL en SBS: ‘Waar is Ruud de Wild?!’

Olcay Gulsen is gisteren woedend de rechtbank van Amsterdam uitgestormd. Ze liep boos tussen de cameraploegen van RTL en SBS door. “Waarom steunt Ruud de Wild haar eigenlijk niet?”

Olcay Gulsen © RTL

Olcay Gulsen en financieel gedoe gaan hand in hand. In 2019 lag ze onder vuur vanwege vermeend gesjoemel rondom het faillissement van haar modemerk SuperTrash. RTL Z zorgde voor groot nieuws door te onthullen dat Olcay vlak voor het faillissement nog snel een factuur van 18.000 euro voor de reparatie van haar privéauto probeerde te declareren.

Olcay en financieel gedoe

Het leverde veel kritiek op, omdat Olcay natuurlijk heel goed wist hoeveel leveranciers toen nog op hun geld wachtten. Er ontstond een enórme ruzie over in RTL Boulevard, waar Olcay door haar eigen collega’s behoorlijk kritisch werd benaderd. Peter R. de Vries zat ook in de studio en kreeg daar, als adviseur van Olcay, enorme ruzie met Mark Koster.

Een jaar later bleek dat Olcay door de curator wanbestuur werd verweten. Als ze niet akkoord zou gaan met een schikking van 120.000 euro, dan zou er een rechtszaak komen. De presentatrice koos met een lucratief contract bij Talpa op zak voor eieren voor haar geld. “Voor mij is deze kwestie hiermee afgedaan”, zei ze destijds.

Woest langs RTL en SBS

Olcay stond gisteren wél in de rechtbank, maar dan voor een andere zaak. Haar ex-schoonmoeder heeft afschriften in bezit waarop te zien is dat ze 100.000 euro heeft overgemaakt aan Olcay met daarbij de omschrijving ‘lening’. De presentatrice zou dit geld hebben geleend omdat haar bedrijf SuperTrash in zwaar weer verkeerde.

Wat een leugenaar, zegt Olcay. Zij beweert juist geld te hebben geléénd aan de ex-schoonmoeder en dat dit een terugbetaling betreft. Dat staat er alleen niet bij. Eén ding is zeker: Olcay wil er tegenover RTL Boulevard en Shownieuws niets over zeggen. Ze stormde gisteren woest de rechtbank uit en liep dwars door de twee cameraploegen heen.

‘Ze had er geen zin in’

Olcay getergd: “Alles wat ik wilde zeggen heb ik net gezegd in de rechtszaal. Mag ik er even langs?”

RTL Boulevard-host Luuk Ikink: “Ze had er vandaag écht geen zin in, misschien ook wel begrijpelijk. Zij wilde ook eigenlijk dit allemaal achter gesloten deuren hebben, maar dat heeft de rechter uiteindelijk niet toegestaan.”

Rob Goossens: “Ik zou zeggen: als je zo overtuigd bent dat je een oor wordt aangenaaid in deze zaak, dan hoef je toch ook niet zo kribbig te reageren?”

Luuk: “Nou ja, maar zij wil dit natuurlijk überhaupt niet. Het is ook een smet op haar naam natuurlijk.”

‘Waar is Ruud?’

Albert Verlinde begrijpt inmiddels dat Olcay echt kwaad is, maar vond het aanvankelijk onsportief dat ze niet wilde reageren. “Ik dacht: wat is dat flauw, want ze heeft én voor Boulevard én voor Shownieuws gewerkt. Je zou denken: dat zijn programma’s waar ik mee praat, want daar ben ik zelf onderdeel van geweest”, zegt hij in Shownieuws.

Story-baas Guido den Aantrekker vraagt zich vooral af waar haar geliefde Ruud de Wild is. “Wat ik wel opmerkelijk vind: ik ken de agenda van Ruud de Wild niet, maar hij was er niet bij. Juist als je vrouw zo geëmotioneerd is en zich er zo rot onder voelt, dan zou je toch denken: ik laat alles vallen wat ik moet doen, ik ben er voor m’n vrouw. Hij was er niet.”

Fragment

Olcay loopt woest de rechtbank uit:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Olcay Gulsen heeft 100.000 euro op haar rekening ontvangen met de omschrijving 'lening'. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen