Natacha Harlequin krijgt veeg uit de pan: ‘Hou gewoon je mond!’

Natacha Harlequin krijgt een flinke veeg uit de pan van Marcus den Blanken, mediajournalist van het AD. “Ga dan ergens anders zitten, maar ga niet je geld ophalen bij Shownieuws!”

Natacha Harlequin © Shownieuws, AD

Het was lange tijd Ronald Molendijk die de outsider speelde bij Shownieuws, maar die rol neemt Natacha Harlequin nu op zich. Ze roept om de haverklap dat ze zo weinig weet van showbizz, maar ondertussen kwebbelt ze er al wel anderhalf jaar over mee. Ze ventileerde afgelopen weekend zelfs haar mening over de slip van Måneskin-zanger Damiano David.

Buitenvrouwen

Natacha zat vorige week ook in de Shownieuws-uitzending waarin het vreemdgaan van Waylon besproken werd. Van een buitenvrouw meer of minder kijkt ze zelf naar eigen zeggen helemaal niet op, omdat ze van huis uit niet anders gewend is. “Mijn vader had ook buitenechtelijke relaties”, aldus de strafrechtadvocate.

Een programma als Shownieuws moet het helemaal niet hebben over het vreemdgaan van Waylon, vindt Natacha. “Is dit eigenlijk niet gewoon een privé-iets tussen Waylon en Bibi?”

‘Hou je mond dan!’

AD-mediajournalist Marcus den Blanken vindt het lachwekkend dat Natacha deze vraag stelt. “Natacha Harlequin begon erover van: ‘Moeten wij het nou hebben over Waylon?’ Dan denk ik: je zit in Shownieuws! En je snapt dit niet? Wat doe je daar dan? Ga dan ergens anders zitten, maar ga niet je geld ophalen bij Shownieuws!”, roept hij in de AD Mediapodcast.

Als Natacha dit soort onderwerpen verafschuwt, dan moet ze daar ook niet haar zakken mee vullen, vindt Marcus. “Als je neerkijkt op dat soort onderwerpen, moet je niet in dat programma gaan zitten voor een crimeonderwerp. Dan moet je gewoon je mond houden, dat is ook prima.”

‘Vivienne doet dat ook!’

RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem is ook zo’n type, merkt collega Angela de Jong op. Ze wijst op Vivienne’s neerbuigende uitspraken over Yvonne Coldeweijer. Haar werkwijze is volgens de Vivienne-achtigen toch wel héél twijfelachtig. Maar wat doen die primeurs van Yvonne dan steeds in de uitzendingen van RTL Boulevard?

Angela: “Daar zit de enorme hypocrisie in, want op het moment dat die juicekanalen het brengen, gaan ze het ook brengen. (…) Ik vind dat altijd tamelijk hypocriet.”

AD Mediapodcast

De AD Mediapodcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Natacha Harlequin vindt dat Shownieuws het niet moet hebben over het vreemdgaan van Waylon. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen