Johnny de Mol maakt in kort filmpje einde aan alle geruchten

Johnny de Mol maakt in een kort filmpje een einde aan de geruchten over de presentatie van zijn talkshow HLF8. Hij laat weten ‘komend jaar’ gewoon weer aan de kop van zijn talkshowtafel te zitten.

Johnny de Mol © SBS 6

Zware mishandeling, poging tot doodslag en seksueel misbruik: de beschuldigingen aan het adres van Johnny de Mol liegen er niet om. Twee maanden geleden besloot hij daarom abrupt op te stappen als presentator van zijn talkshow HLF8. Er gaan sinds vorige week plotseling geruchten over zijn terugkeer op televisie, vlak na de zomer.

Johnny met filmpje

Bizar, vindt Angela de Jong het, aangezien er niets is veranderd aan de beschuldigingen tegen Johnny en er dus ook nog BN’ers moeite mee zullen hebben om bij hem aan te schuiven. Komt hij nou wel of niet terug op de buis? Niemand leek het precies te weten en Leonie ter Braak riep van de week dat het pas in augustus wordt beslist.

Nu geeft Johnny zélf duidelijkheid. Hij heeft op verzoek van Shownieuws een kort filmpje opgenomen voor de jarige Henny Huisman (71) en daarin zegt hij: “Hé lieve Henny! Ik hoop je komend jaar weer een aantal maal te mogen verwelkomen in de talkshow.”

‘Iets bijzonders’

Bij Shownieuws, waar iedereen betaald wordt door Johnny’s vader, reageren ze verheugd. Presentatrice Annemarie Brüning is er helemaal enthousiast over: “Als we goed hebben geluisterd naar dit filmpje, dan hebben we iets bijzonders gehoord. Johnny zei iets!”

Anouk Smulders: “Ja, Johnny zei natuurlijk: ‘Ik hoop je in mijn talkshow te zien’, wat dus betekent dat hij in het najaar weer HLF8 gaat doen. We hebben natuurlijk alles rondgebeld en even navraag gedaan. De programmering wordt altijd later gepresenteerd, maar deze hadden we toch even gehoord inderdaad.”

Koste wat kost

Het lijkt erop dat Johnny koste wat kost weer op de buis wil en dat vader John er alles aan doet om hem te pleasen. HLF8 is al sinds de eerste aflevering een kijkcijferflop en de zomereditie van Shownieuws scoort momenteel, in het laagseizoen, beter dan Johnny’s talkshow in het hoogseizoen doet.

Toch heeft John groen licht gegeven om een tweede seizoen van HLF8 te maken. De première is waarschijnlijk eind augustus of begin september. Here’s Johnny!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mol na de zomer ineens weer de gunfactor terug heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen