Emma Wortelboer wil niet meer aanschuiven bij Johnny de Mol

Emma Wortelboer wil niet meer aanschuiven in de talkshow van Johnny de Mol. Ze is de eerste BN’er die dat toegeeft. “Je zit natuurlijk wel bij iemand die wordt verdacht van poging tot doodslag.”

Emma Wortelboer, Johnny de Mol en Britt Dekker © BNNVARA, SBS 6

Johnny de Mol heeft volgens De Telegraaf moeite met het vullen van zijn talkshowtafel sinds de heftige aangifte van zijn ex-verloofde Shima Kaes is uitgelekt. Zo zouden onder meer Catherine Keyl en Fidan Ekiz zijn afgehaakt als sidekick. Een bezoekje aan HLF8 is beladen, omdat je daarmee aangeeft het vermeende slachtoffer niet serieus te nemen.

Emma weigert Johnny

De meeste BN’ers hebben volgens Luuk Ikink angst om kritiek te uiten op de machtige en steenrijke Mol-telg, maar Emma Wortelboer niet. Het voelt voor haar absoluut niet goed om nog aan te schuiven bij Johnny.

Emma vindt een bezoekje aan Johnny eigenlijk een beetje not done. “Ze hebben wel moeite nu om die tafels vol te krijgen inmiddels volgens mij. Nou ja, je zit natuurlijk wel bij iemand die wordt verdacht van poging tot doodslag natuurlijk. Dat is best wel een dingetje”, zegt ze in het programma Media Inside.

Afgezegd

Gastheer Marcel van Roosmalen: “Jij zou niet gaan?”

Emma: “Nee, ik heb afgezegd.”

Mede-gastheer Gijs Groenteman: “Zou jij er toen niet op die avond zelf zijn?”

Emma: “Ja, toen net dat hele stuk naar buiten kwam. Toen dacht ik: ja, dan kan ik wel gezellig een beetje over het Songfestival gaan praten, maar dat is toch in één keer een heel beladen ding geworden daarzo.”

Roze olifant

Marcel: “Ging je dat dan zelf beslissen of ga je dan bellen met je manager?”

Emma: “Nee, ik ging dat zelf wel beslissen en toen belde hij me op, om zijn kant van het verhaal te doen. En toen dacht ik: nou, ik kom alsnog niet. Ik voel me daar gewoon niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar een beetje zo de roze olifant in de kamer gaan vermijden. “

Aanval openen

Marcel: “Werd dat gezegd dan dat je dat moest vermijden? “

Emma: “Nou, voor mijn gevoel wel ja. Of ik moet de aanval openen, maar dan ben ik een soort… Wie deed dat ook alweer? Catherine Keyl deed dat toch op een gegeven moment met The Voice toen? Dat is ook een beetje ongemakkelijk.”

Gijs: “Vind je dan niet… Hij is nergens voor veroordeeld, we weten niet of het waar is wat er is gebeurd.”

Emma: “Ik kan hier alleen maar mee verliezen.”

Britt zwijgt

Britt Dekker zat naast Emma tijdens de uitzending van Media Inside en was echt muisstil. Niet zo gek ook, omdat Britt juist een van de vier vrouwen is die na de uitgelekte aangifte van Shima nog wél is teruggekeerd als sidekick van Johnny.

Gijs: “Oh, Britt, wat een problemen zijn er toch in televisieland hè? Bij wie kun je nog gaan zitten en bij wie niet?”

Britt: “Ja, nou ja, bij jullie is het altijd veilig toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen