Fred van Leer en Glennis Grace weigeren RTL Boulevard: ‘IJzig stil’

Flink balen voor RTL Boulevard: de showrubriek heeft dit weekend verwoede pogingen gedaan om juice te halen bij Fred van Leer en Glennis Grace, maar ze willen hun ruzie niet uitvechten op televisie.

Glennis Grace en Fred van Leer © Instagram, YouTube

Glennis Grace houdt na haar knokpartij in de Jumbo niet alleen weinig optredens, maar ook weinig vrienden over. Zelfs haar goede showbizzvriend Fred van Leer heeft haar nu uit de line-up van zijn Ahoy-evenement Fred & Friends geknikkerd. Ze is daardoor echt he-le-maal naar de klote, zegt haar goede vriend Ronald Molendijk.

Glennis ontvolgt Fred

Dat het echt hommeles is blijkt wel uit het feit dat Glennis Fred niet langer volgt op Instagram. “Glenda is helemaal klaar met Fred van Leer. Ze waren altijd goed bevriend, maar die vriendschap lijkt nu helemaal voorbij”, analyseert het juicekanaal Juice Channel.

Hoe zit het andersom eigenlijk? “Fred volgt Glenda andersom wel nog op Instagram. Wij zijn benieuwd voor hoe lang en of Fred nog iets over deze situatie gaat zeggen…”

Zwijgen tegen Boulevard

Voorlopig houden zowel Fred als Glennis de lippen stijf op elkaar. RTL Boulevard heeft het hele weekend ijverig geprobeerd om de twee aan het praten te krijgen, maar ze willen hun conflict niet uitventen in een showrubriek op televisie.

RTL Boulevard-presentator Daan Nieber: “We hebben werkelijk iedere betrokkene proberen te bellen, maar niemand wil reageren. Het blijft ijzig stil.”

Slechte vriend

Een beetje dubbel is het wel: de Ladies of Soul worden verguisd omdat ze Glennis niet uit de band zetten, maar nu Fred dat doet wordt hij als een backstabber gezien. De Ladies of Soul hopen daarom heel vurig dat Glennis zélf het besluit neemt om op te stappen, zeggen ingewijden tegen de Weekend.

Wat vindt juicekoningin Yvonne Coldeweijer ervan? “Wat je ook van de Jumbo-actie van Glennis vindt; met een vriend als Fred heb je geen vijanden meer nodig 😂.”

Insta-ontvolgd

Glennis heeft Fred ontvolgd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Fred van Leer de komende tijd maar beter over zijn schouder kan kijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen