Pijnlijk: Glennis Grace ook gedumpt door ‘goede vriend’ Fred van Leer

Waar Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley hun eigen imago riskeren door Glennis Grace bij de Ladies of Soul te houden, zet Fred van Leer haar zonder blikken of blozen bij het grofvuil.

Glennis Grace en Fred van Leer © YouTube

Glennis Grace houdt wel héél weinig optredens na haar veelbesproken knokpartij in de Jumbo. Zelfs ‘goede vriend’ Fred van Leer dumpt de zangeres: hij heeft haar uit de line-up van Fred & Friends, zijn verjaardagsfeest in Ahoy, gehaald. Ze was aangekondigd om op 17 en 18 juni te komen zingen, maar is geruisloos afgezegd.

Fred schrapt Glennis

Tot voor kort stond Glennis nog pontificaal op de website van Fred & Friends, maar nu is ze nergens meer te bekennen. “Ook Fred van Leer heeft stilletjes Glenda uit de line up gehaald van zijn Fred & Friends-event. Dit is nog niet zo lang geleden aangepast want laatst stond Glennis Grace ook nog in dit rijtje”, schrijft Juice Channel.

Het pijnlijke is dat Glennis en Fred zogenaamd goede vrienden zijn. Ze zijn talloze keren samen verschenen in de media. Een jaar geleden zong ze hem zelfs nog toe in de tv-show Hoge Bomen. “Het werd Fred waarschijnlijk wat te heet onder de voeten…”, concludeert het juicekanaal.

Vervanging

Fred heeft al vervanging voor Glennis geregeld. “We zijn hysterisch blij om aan te mogen kondigen dat Miss Envy Peru, de eerste winnares van Drag Race Holland, ook te gast zal zijn op Freds feestje! 💕🎉✨Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! 🤩”, schrijft zijn organisatie op Instagram.

Saillant detail: Edsilia Rombley staat ook op het menu tijdens het evenement van Fred. En ze heeft klaarblijkelijk niet geannuleerd toen bleek dat haar vriendin Glennis niet meer welkom is. Loyaliteit kent kennelijk toch grenzen…

Fragment

Fred en Glennis in betere tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie pakt het handiger aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen