‘Eva Jinek, die schouderklopjes aan jezelf zijn een beetje pijnlijk!’

Harry Vermeegen vindt het ‘verschrikkelijk pijnlijk’ dat Eva Jinek een hele serie complimentjes over zichzelf naar buiten heeft gebracht. “Ze slaat heel hard op d’r eigen schouders. Zo pijnlijk!”

Eva Jinek en Harry Vermeegen © RTL, YouTube

Waar Eva Jinek eerst vooral kritiek kreeg op haar rol in de Vandaag Inside-rel, is er de laatste tijd ook rumoer over haar zwangerschapsserie op Videoland. Eva stelt in drie afleveringen van een halfuurtje allerlei taboes te doorbreken, maar volgens Volkskrant-columnist Emma Curvers is het één groot ‘platgetrapt plantsoentje‘.

‘Kan niet tegen kritiek!’

Eva heeft in haar persoonlijke berichtenbox echter ook veel complimentjes ontvangen en die heeft ze na die forse kritiek naar buiten gebracht via Instagram. ‘Kinderlijk‘, vindt Johan Derksen dat. “Ik heb zélden een grote vakvrouw die toch een ster is in Nederland zó kinderlijk zien reageren op wat kritische noten in de media.”

Harry Vermeegen is het daar helemaal mee eens. De mediacommentator heeft sterk het idee dat Eva absoluut niet kan omgaan met kritiek. “Eva heeft een of andere serie op Videoland en daar was heel veel kritiek op. Ook stukkies in De Telegraaf en noem maar op. Ze werd helemaal met de grond gelijkgemaakt en daar kan Jinek dus niet tegen.”

‘Oh oh oh, pijnlijk’

Het is evident dat Eva zich dan geen houding weet, aldus Harry op zijn opiniekanaal. “Dat is gebleken, ook al toen ze belde met die Derksen en nu weer. Ze kan er niet tegen! Als die een beetje tegenwind krijgt: ai, ai, ai.”

Hij vervolgt: “Die ging gelijk op Instagram allemaal dingen posten [van mensen] die die serie op Videoland over moederschap enzo, weet ik veel, die dat allemaal heel erg leuk vonden, weet je wel. Van: kijk hier allemaal positief! Positief! En die ging een beetje de vrouwelijke vorm van de m*sturbatie doen en heel hard op d’r schouders slaan.”

“Oh oh oh, pijnlijk. Zo verschrikkelijk pijnlijk.”

‘VI blijft aanvallen’

Harry heeft overigens het vermoeden dat Eva een favoriet lijdend voorwerp blijft bij VI. “Ze blijft aan de beurt in VI. Zij gaat op het lijstje komen, hè. Op het lijstje Van Gaal en Kaag. Ja, daar komt ze gewoon bij. Elke keer als het maar even kan, dan gaan ze er vol in, met gestrekt been.”

“Ze zullen haar nooit meer met rust laten. VI lag toen op hun rug en Jinek dacht: ik schop ze nog even! Dat wordt nooit vergeven en daarom blijft zij aan de beurt in VI.”

Fragment

Harry over Eva:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Eva Jinek het tij van negatieve publiciteit dit jaar nog weet te keren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen