Albert Verlinde walgt van Sarah van Soelen: ‘Verslaafd aan aandacht!’

Albert Verlinde vindt dat Sarah van Soelen een ongelooflijke aandachtstrekker is. Hij hekelt de ex-vriendin van André Hazes jr. “Dan ben je toch wel verslaafd aan aandacht als je dit doet?”

Sarah van Soelen en Albert Verlinde © Instagram

Het is voor Sarah van Soelen kennelijk nog steeds een beetje wennen dat ze na de breuk met André Hazes jr. weer een behoorlijke nobody is geworden. Ze zocht gisteren, toen duidelijk werd dat André terug is in de armen van Monique Westenberg, contact met de juicekanalen om te melden dat ze hem éindelijk heeft geblokkeerd op Instagram.

Klein freumeltje

André en Monique staan momenteel volop in de belangstelling en dat kan Sarah blijkbaar niet hebben. Daarom plaatste ze gisteren ook nog eens een foto van een echo in haar stories met daarbij de tekst: “Ik kan niet wachten op m’n kleine freumeltje. 😍😍😍.”

Pas acht uur later – in de tussentijd hoopte ze op de nodige media-aandacht – kwam Sarah met opheldering: “De mensen die zich afvragen of ík zwanger ben: ik vind wel dat ik aangekomen ben, maar dus niet zo erg. Ehh nee, het is niet van mij. Ik word tante al voor de 600ste keer en jongens: doe je werk alsjeblieft goed of moet ik echt alles uitkauwen?”

Aandachtstrekker

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Sarah heel goed weet wat ze suggereerde. “Je zou denken – en dat was ook de bedoeling, want Sarah wil ook wel een keer aandacht – dat ze in verwachting is. Nou, dat is ze dus niet. Dit gaat om een kindje van een nichtje van d’r, maar ze voelt zich dus een soort tante worden”, zegt hij in Shownieuws.

Albert Verlinde daarop meedogenloos: “Dan ben je toch wel verslaafd aan aandacht als je dit doet?” 

Collega Iris van Lunenburg: “Het is wel een beetje dubieus dit. Een beetje doorzichtig.”

Tong

Albert steekt daarop zijn tong uit, om aan te geven dat hij het echt walgelijk vindt. “Ja, dat is niet leuk.”

Evert: “Ja, maar ik heb ook nooit de indruk dat ze ervoor wegliep. Voor de aandacht.”

Sarah heeft, ook na de breuk met André, lange tijd volgehouden dat ze slechts in een relatiepauze zaten. Ze deed naar de buitenwereld toe net alsof hij weer in haar armen terug zou keren. Dat is niet gebeurd: hij is via Anne Rose Zonneveld weer bij zijn knipperlichtverloofde Monique beland.

Instagram

Sarah met haar familie op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Instagram heel nare dingen doet met mensen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen