Nikkie Plessen baalt van commotie: ‘Ik maak nooit meer een foto!’

Nikkie Plessen baalt ontzettend van de commotie die is ontstaan nadat ze haar 7-jarige zoontje achter het stuur van haar privéjet zette. “Ik maak nooit meer een foto!”, gilt de fashionista.

Nikkie Plessen © RTL

Het stoort Nikkie Plessen ontzettend dat er zo’n poeha gemaakt wordt over de wantoestand in haar privéjet, waarbij ze haar 7-jarige zoontje tijdens een vlucht naar Ibiza achter het stuur liet zitten. Volgens de fashionista weten zij en haar man heel erg goed waar ze mee bezig zijn en is de kritiek op hen niet nodig.

‘Niets verkeerd’

Nikkie wijst erop dat ze niets verkeerd doen. “Jongens, echt, luister: ik ben geen piloot, hè, dus ik kan er überhaupt eigenlijk niets van zeggen. Mijn man is twintig jaar piloot en die weet echt heel goed wat hij doet. Die heeft gezegd: ‘Ik doe helemaal niks verkeerd’”, zei ze gisteren in de studio van RTL Boulevard.

Ze vervolgt: “Er is een Zweedse vliegtuigmaatschappij, onafhankelijk, en die heeft ook gezegd: ‘Hij doet helemaal niets verkeerd.’ Dus ja, echt…”

‘Nooit meer een foto!’

Bridget Maasland: “Dus waar is het onderzoek nu naar?”

Nikkie: “Naar niks. Ik maak in elk geval nooit meer een foto!”

Nooit meer een foto? Oei, dat betekent het faillissement van Facetune.

Tv-kenner Rob Goossens: “Maar zo’n luchtvaartautoriteit moet toch ook gewoon laten zien dat ze het serieus nemen?”

Nikkie: “Nee, dat is iets… Kijk, ik bedoel, zoals, ik weet niet, maar dat is gewoon een normale gang van zaken ja.”

Beetje link

Buiten de discussie of dit volgens de regels is toegestaan of niet, vinden veel mensen het sowieso niet handig om een 7-jarig kind toe te laten in de cockpit van een vliegend vliegtuig. “Ik kan me ook wel voorstellen dat je denkt van: moet dat wel, zo’n zoontje op schoot? Het is misschien wel een beetje link ofzo”, zei Luuk Ikink vorige week nog.

Die kritiek legde hij gisteren níet voor aan Nikkie. Dat ze in het programma überhaupt reageert op een relletje is al een wonder. Doorgaans zwijgt Nikkie alle relletjes dood en de showrubriek houdt haar normaal gesproken volledig de hand boven het hoofd.

Fragment

De reactie van Nikkie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen