Nikkie Plessen-rel gaat door: Zweden start onderzoek, ‘Douglas in paniek’

Nikkie Plessen ziet de laatste twee relletjes rondom haar persoon nog niet uitdoven. Ze heeft de mazzel dat RTL Boulevard haar de hand boven het hoofd houdt, maar Shownieuws zit níet in haar zak.

Nikkie Plessen © WNL

De hooghartige houding van Nikkie Plessen jegens mensen die kritiek op haar hebben zorgt alleen maar voor nóg meer wrevel. Door haar critici dood te zwijgen pookt ze het vuurtje weliswaar niet verder op, maar tegelijkertijd blijft dat vuurtje daardoor wel veel lang door sluimeren. Zo achtervolgt de racismerel haar nu al een half jaar.

Douglas-rel

Parfumketen Douglas lag onlangs zwaar onder vuur toen er een samenwerking met Nikkie werd aangekondigd. Het zorgde voor duizenden boze klanten, die Nikkie zowel racisme als discriminatie verwijten. Hoewel Douglas al die kritiek niet verwijderde, zoals Nikkie zelf altijd wél doet, kwam er aanvankelijk geen enkele reactie vanuit beide partijen.

Na een kleine week besloot Douglas uiteindelijk alleen verklaringen te sturen in privéberichten aan boze klanten. Waarom dat is? Juice Channel meldt vandaag dat Nikkie geen openbaar statement wilde.

Grote paniek

Juice Channel heeft van een bron vernomen dat er grote paniek heerste bij Douglas vanwege het grote aantal boze klanten. “Van een bron die werkzaam is op het hoofdkantoor van Douglas hebben wij vernomen dat er intern paniek was na de rel rondom Nikkie.”

Wat is er vervolgens gebeurd? “Ze hebben contact gezocht met Nikkie en haar team en verzocht om met een officieel statement te komen zodat Douglas zich daar bij aan kon sluiten. Maar Nikkie heeft geweigerd om met een statement te komen.”

Blokkeerdrift

Wat heeft Nikkie aan Douglas laten weten? “Ze heeft letterlijk gezegd: ‘Ik blokkeer iedereen en verwijder alle negatieve reacties, en daar ga ik mee door totdat het weer overwaait. Want dat heeft altijd gewerkt voor mij.'”

Nikkie staat erom bekend vliegensvlug alle kritische reacties op haar eigen kanalen te verwijderen. “Vandaar dat Douglas op een gegeven moment in privéberichten ging reageren op mensen in plaats van openbaar een statement.”

Chaos in privéjet

En is er nog een update over de rel rondom de chaos in haar privéjet, waarbij haar 7-jarige zoontje achter stuur kroop? Ja, Shownieuws heeft contact gezocht met de Zweedse autoriteiten en die stellen een onderzoek in.

Aanvankelijk dook de Inspectie Leefomgeving en Transport op de zaak, maar Nikkie’s privéjet staat geregistreerd in Zweden. De plaatselijke overheidsinstelling Transportstyrelsen laat nu aan de showrubriek weten dat zij het onderzoek vanuit Nederland hebben opgepakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen