Monique Westenberg niet blij met Weekend-paparazzo: ‘Geen zin!’

Monique Westenberg poseert deze week met een hand voor haar gezicht in de Weekend. De influencer is niet blij als ze op straat geconfronteerd wordt met een paparazzo van het blad. “Ze had geen zin.”

Monique Westenberg © Instagram

De 44-jarige Monique Westenberg is nu dik een week terug in Nederland, nadat ze een maand lang vakantie heeft gevierd met haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. (28). Gedurende hun laatste week in Florida zijn ze in hun resort uitgebreid gefotografeerd door een paparazzo van Privé en nu gaat het gerucht dat zij het blad zélf heeft getipt.

Monique baalt

André en Monique hebben de schijn tegen vanwege hun ernstige verslaving aan aandacht. Ook Volkskrant-columniste Aaf Brandt Corstius denkt dat het afgesproken werk is. Door die foto’s is André overigens wel in de problemen gekomen, want zijn ex-scharrel Sarah van Soelen is nu boos en probeert daarom zijn nieuwe documentaire te saboteren.

Afgesproken werk of niet: nu Monique weer terug is in Nederland, is ze een stuk minder happig op aandacht van de roddelmedia. Als ze in Berkel en Roderijs naar de supermarkt loopt en geconfronteerd wordt met een paparazzo van de Weekend, houdt ze direct een hand voor haar gezicht.

‘Ze wilde niet’

Weekend-baas Bart Ettekoven is blij dat zijn paparazzo nog nét een foto zónder hand in het gezicht heeft kunnen maken (zie onderstaande cover). “Ik kreeg een appje van onze fotograaf Reni: ‘Monique was niet blij toen ze me zag en ik haar vroeg hoe de vakantie was geweest.'”

Hij vervolgt: “Bij het appje ontving ik een paar foto’s van de ex van André Hazes, waarop zij lachend de handen voor haar gezicht houdt. Monique had weinig trek in foto’s toen zij net de eerste boodschappen na de vakantie in huis had gehaald en wilde al helemaal niet vertellen hoe zij en de André’s het gehad hebben tijdens hun USA-tournee.”

Zonnig rokje

Ze zag er volgens de Weekend wel heel vrolijk uit. “Gekleed in een zonnig rokje met print en een witte top ging zij daags na thuiskomst naar de supermarkt in haar woonplaats, waar zij direct herkend werd.”

Pas toen ze de paparazzo zag, veranderde haar gemoedstoestand. “De normaal zo goedlachse Rotterdamse kon de aanwezigheid van onze fotograaf duidelijk niet waarderen. Met een hand voor haar gezicht probeerde zij aan te geven absoluut geen zin te hebben in lastige vragen van de pers.”

Weekend-cover

De Weekend-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg baalt als ze een week niet op de covers staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen