Angela de Jong: ‘Of ik nog steeds wil aanschuiven bij Vandaag Inside?’

Angela de Jong ziet geen reden om te stoppen met haar optredens in Vandaag Inside. “Ik heb nog geen uitnodiging, maar ik zie ook geen reden om te zeggen: ‘Ik kom niet.’”

René van der Gijp, Angela de Jong en Johan Derksen © SBS 6

Vandaag Inside keert terug op televisie, maar Shownieuws-deskundige Anouk Smulders vraagt zich na de veelbesproken kaarsrel af welke vrouwen nog willen aanschuiven in het programma. “Ik ben wel benieuwd wanneer er en of er weer een vrouw aan tafel komt. Hoe lang dat gaat duren. Daar ben ik benieuwd naar.”

Angela naar VI

Een pittige uitspraak van Anouk. Zal ze dat ook gezegd hebben na de uitgelekte aangifte tegen Johnny de Mol? Ah nee, anders had ze natuurlijk niet meer op die Shownieuws-kruk gezeten.

Angela de Jong, een vrouw, is in elk geval niet van plan om de mannen van VI te boycotten, vertelt ze in het AD. “Ik heb nog geen uitnodiging en ik zie ook geen reden om te zeggen: ‘Ik kom niet’”, zegt ze. “Ik vind: als je kritiek op iemand hebt, moet je het ook in zijn gezicht zeggen. En dat hele gecancel, daar word ik echt helemaal tureluurs van.”

Plottwisten

Het is volgens Angela ongelooflijk hoe de terugkeer van Vandaag Inside is aangekondigd. Johan verklapte de doorstart aan het AD, Talpa maakte vervolgens pas op de plaats, maar een dag later lag het officiële persbericht er. “Het is jammer dat SBS of Talpa geen camera heeft staan op de doorlopende ontwikkelingen in de soap rond Vandaag Inside.”

Ze zou daar graag naar kijken. “Dat zou ze een programma opleveren dat meer plottwisten en cliffhangers kent dan een seizoen GTST en een groter kijkcijferkanon zou zijn dan Wie is de Mol?”

‘Ik mis het wel’

Veel mensen vinden het leuk dat Vandaag Inside weer terugkeert op de buis. “Je mist het wel. Ik ben geen trouwe kijker, maar de tv is nu natuurlijk hartstikke saai geworden. Tussen half tien en half elf gebeurde er wat elke avond en die reuring miste je toch”, zegt Albert Verlinde bijvoorbeeld.

Albert denkt dat Op1 en Beau wel zullen balen. “Ik denk dat er verdriet is bij de collega’s, want er is natuurlijk toch bij Op1 en Jinek de vlag uitgegaan. Die dachten: de concurrent is weg, we hebben het veld alleen en nog geholpen ook om het programma van de rand van het ravijn te duwen. En ineens is het The Mummy Returns.”

Geen Roos meer

Welke vrouw in elk geval níet meer zal aanschuiven in VI, is Roos Schlikker. Zij kondigde tijdens de 48 uur durende kaarsrel die leidde tot het van de buis verdwijnen van VI aan dat ze stopt als vaste gast.

“Ik snap aan de ene kant best de overweging van een Roos Schlikker om er niet meer te gaan zitten, maar ik vind dat ook een beetje te makkelijk”, zei Angela daar eerder over.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen