Tim Hofman houdt het niet meer, krijgt slappe lach van rare snuiter

Tim Hofman en zijn stersidekick Marije de Roode krijgen volledig de slappe lach in de nieuwste aflevering van hun online hit BOOS. Ze liggen in een scheur om een nogal excentrieke ‘oplichter’.

Tim Hofman © NPO

Week in week uit jaagt Tim Hofman in zijn programma BOOS op allerlei bedrijven en organisaties die consumenten benadelen. Deze week is ene meneer Ruben aan de beurt die aan de lopende band klanten van zijn webshop dupeert. De ondernemer blijkt daarnaast ook actief op TikTok, waar allerlei filmpjes staan waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Slappe lach

Tim en zijn stersidekick Marije de Roode nemen de TikTok-filmpjes vluchtig door in hun programma, maar krijgen daar ontzettend de slappe lach van. De ondernemer speelt namelijk een soort bad guy die pocht met zijn dure auto en witte sneakers, terwijl dat totaal niet matcht met zijn voorkomen en gedragingen. Hij is namelijk een vrij rare snuiter.

Die malle TikTok-filmpjes, gecombineerd met het tenenkrommende Engels van de meneer in kwestie, zorgen ervoor dat Tim en Marije niet meer bijkomen van het lachen. “We kunnen hier een paar dingen uit concluderen: hij is een heel slechte playbacker en hij is heel trots op zijn auto”, giert de presentator.

Bedreiging

Het lachen vergaat Tim en Marije overigens al snel. Als ze de ondernemer confronteren met alle klachten slaat de sfeer behoorlijk om. “Als jij gefilmd hebt… Amsterdam, ik weet precies waar je woont!”, roept hij boos.

Tim reageert verbouwereerd. “Ik wil gewoon een zakelijke toelichting. Waar is het misgegaan? (…) Is dit een dreigement ofzo?”

Fragment

Het fragment waarin Tim en Marije de slappe lach krijgen ziet u vanaf 4:50:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Tim Hofman de Omroepman van het Jaar moet worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen