Glennis Grace wacht mediacircus in Venlo: ‘Kaartverkoop loopt niet’

Glennis Grace wil na het sorryfilmpje voor haar knokpartij in de Jumbo gewoon weer optreden. Over dik een week staat ze op het podium in Venlo, maar treft ze daar meer fans of meer media?

Glennis Grace © RTL, Instagram

Nu is Glennis Grace nog heerlijk aan het genieten van het goede leven op Curaçao, maar over dik een week gaat ze weer aan het werk. De Whitney Houston-imitator heeft geen geld om haar carrière te pauzeren – ze wil immers ook af en toe een nieuwe BMW – en daarom staat ze donderdag 21 april op het podium in Grenswerk, hét poppodium van Venlo.

Kaartverkoop

Het kan niet anders dan dat de RTL Boulevard, Shownieuws en Privé TV op deze dag allemaal met een cameraploeg naar het zuiden van het land trekken, want Glennis is immers nog steeds dé vrouw die ze voor de camera willen hebben. En wat hebben de fans van de zangeres eigenlijk te zeggen? En komen er überhaupt wel fans?

Het juicekanaal Reality FBI heeft vandaag eens undercover met dat poppodium in Venlo gebeld en wat blijkt? Het loopt niet bepaald storm voor Glennis. “Volgende week staat het eerste optreden gepland van Glennis, en een telefoontje naar deze locatie leert, dat het met de kaartverkoop niet helemaal wil vlotten.”

200 kaarten

Waar populaire artiesten een week voor hun concert allang stijf uitverkocht zijn, zijn er voor Glennis nog genoeg kaarten beschikbaar. “Normaal zou een optreden van Glennis allang uitverkocht zijn of bijna uitverkopen, maar ik en een paar anderen konden deze week bij elkaar tot wel 200 kaarten bestellen om (als bedrijfsuitje) langs te komen.”

Dat is niet best, aldus Reality FBI. “Met een zaal waar 550 mensen in kunnen, zou dat betekenen dat het in theorie tot net over de helft is uitverkocht? Natuurlijk kan het deze week nog stormlopen en er wordt aan de deur verkocht, maar de eerste tekenen zijn niet rooskleurig voor de jumboboef.”

Kritische reacties

Glennis kampt nog altijd met veel negatieve reacties sinds haar geweldsincident in de Jumbo. Ze heeft de comments op haar Instagram-pagina daarom al geruime tijd uitstaan, net als de Ladies of Soul. Nieuwsmedia als NU.nl geven wél de mogelijkheid aan mensen om te reageren en daar is de kritiek op Glennis niet mals.

Mensen geloven Glennis’ bewering niet dat het allemaal uit zijn verband is gerukt. De meest gelikte reactie bij NU.nl luidt als volgt: “Hoezo uit zijn verband gerukt? Graag wil ik wel eens horen hoe die jongere medewerkers van 16/17 jaar die vakken stonden te vullen de situatie hebben beleefd. Dat moet op zijn zachtst gezegd heel heftig zijn geweest.”

Straatbende

En ene André merkt op: “Ze vindt nog steeds dat het incident uit het verband is gerukt. Je gaat niet alleen naar de supermarktmanager, maar neemt een hele straatbende mee om je verhaal fysiek te ondersteunen. Gelukkig hebben we de beelden nog.”

“Gewoon je excuses aanbieden en weer verder? Ik denk het niet, de schade die ze heeft aangericht is veel te groot en dit zal haar nog jaren achtervolgen”, besluit iemand anders.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Aran Bade maar beter met helm en scheenbeschermers naar Venlo kan afreizen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen