Glennis Grace test BMW van twee ton: ‘Wil af en toe nieuwe auto’

Glennis Grace kan direct de vruchten plukken van haar lucratieve tv-deal met The Voice of Holland. Ze is namelijk op zoek naar een nieuwe auto en laat in haar vlog zien hoe ze een model van twee ton test.

Glennis Grace © Instagram

BN’ers rijden vaak rond in de duurste auto’s en daar pochen ze ook graag mee, denk bijvoorbeeld aan Frans Duijts met zijn McLaren van 280.000 euro. Nu is ook Glennis Grace aan de beurt. Zij laat in haar vlog zien hoe ze een testrit maakt met een BMW X6 M50i ter waarde van 175.000 euro.

Bizar snel

Lévy, de vriend van Glennis, is erg enthousiast over de wagen. “Nou, daar zijn we weer met een andere auto van Renova, omdat we aan het oriënteren zijn voor een andere auto. Deze hebben wij nu bij ons. De X6 M50i, ohhhh, niet te doen. Bizar, dit ding gaat zo snel van zijn plek af en m’n vrouw houdt van snelle en hoge auto’s. Toch?”

Glennis vindt de eerste indruk ook goed. Ze wil om de zoveel tijd gewoon graag een nieuwe auto. “Ik hou van snelle auto’s. Snel en hoog. Hij is wel snel, heel snel. Het is een kanshebber. Ik hou er gewoon van om om de zoveel tijd een andere auto te rijden en ik mis mijn oude Jeep, dus vandaar. Snel en hoog.”

Chic interieur

Het koppeltje mocht de BMW het hele weekend uittesten. Lévy: “Dus we gaan even op pad. We hebben hem een weekend te leen gekregen van onze vrienden bij Renova en dan gaan we even kijken of het wat is.”

Glennis: “Of het wel aan de eisen voldoet. Het uiterlijk geef ik een 10, sowieso. Nou, laten we het een beetje in het midden houden, een 9. Het interieur? Gewoon netjes, toch? En chic.”

Ah, dat zal hem wel worden dan. Opposites attract.

Fragment

Glennis en haar potentiële nieuwe auto (vanaf 2:23):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Glennis Grace zo loopt te pochen met haar zoektocht naar een peperdure auto?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen