Rumoer over vermeende nieuwe vriendin Lil Kleine: ‘Shame on you!’

Het gerucht dat Lil Kleine tijdens zijn therapievakantie in Thailand een nieuwe vriendin heeft opgepikt zorgt voor behoorlijk wat rumoer. “Shame on you!”, schrijft juicekanaal Juice Channel.

Lil Kleine © Instagram

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is momenteel op therapievakantie in Thailand. Hij ziet naar eigen zeggen in dat hij zich de afgelopen tijd niet goed heeft gedragen, al merkt de door hem mishandelde Jaimie Vaes daar weinig van. Volgens het juicekanaal Juice Channel heeft Jorik inmiddels alweer een andere vriendin.

Nieuwe vriendin

De therapietrip van Lil Kleine is mogelijk een liefdestrip geworden. “Wij hebben van onze bronnen ontvangen dat Lil Kleine in Thailand niet stil zit en daar een potentiële nieuwe liefde heeft gevonden! De dame in kwestie heet Robin en ze zijn sinds kort aan het daten. Dat kan daar natuurlijk in alle rust omdat ze niet worden lastig gevallen door pers etc.”

Hoe zit dit precies volgens Juice Channel? “Of er een relatie in zit is op dit moment nog niet duidelijk, maar onze bronnen geven wel aan dat de twee het ‘gezellig’ hebben met elkaar. Dus er is een kans dat Lil Kleine met een nieuwe vriendin terugkeert uit Thailand…”

Jacht geopend

Showmedia gingen gelijk op jacht naar deze Robin, maar de wijze waarop verbaast Juice Channel ten zeerste. “Nou de jacht op ‘Robin’ is geopend hoor! We zien meerdere nieuwssites willekeurige meiden die Robin heten linken aan onze post. Maar ff voor de duidelijkheid, wij hebben enkel gedeeld dat deze dame Robin heet en verder niets.”

Een van deze Robins had er serieus last van. Zij postte op een gegeven moment: “Weet niet goed wat mij overkomt en ook niet hoe iedereen hier precies mee omgaat. Maar ik ben deze week in Israël voor de begrafenis van mijn opa. In shock van de reacties/en vele roddels. Bij deze: ik ben niet met Jorik, verre weg van dat.”

‘Shame on you!’

Juice Channel vindt het schandalig dat deze Robin, net als een andere dame, zomaar is lastiggevallen door de showpers. “Wij vinden het vervelend dat deze meiden hier de dupe van zijn geworden en wensen Robin veel sterkte met het verlies van haar opa.”

“En voor de pagina’s die klakkeloos alles van ons overnemen en daar hun eigen verhaal van lopen te maken: shame on you!”

Jaimie Vaes heeft met de gebruikelijke spreuken gereageerd op deze geruchten; daar valt verder niet veel uit op te maken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het prettig vinden als uw dochter thuiskomt met Lil Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen