Glennis Grace na sorryfilmpje direct naar Curaçao: ‘Liefdesvakantie!’

Glennis Grace is na haar controversiële sorryfilmpje direct met haar nieuwe vriend Dion Kars op vakantie gegaan naar het zonnige en warme Curaçao. “Het is hun eerste echte liefdesvakantie.”

Glennis Grace © RTL 4

Er zijn maar weinig mensen die geloven in de oprechtheid van Glennis Grace. Haar sorryfilmpje heeft dan ook niet echt gewerkt. Zelf heeft de Whitney Houston-imitator in elk geval geen zin meer om bij de pakken neer te zitten, want ze is lekker naar Curaçao gevlogen met haar nieuwe liefje Dion Kars.

Glenda op Curaçao

Glennis ontloopt daarmee nét Evert Santegoeds. “Ze heeft het vliegtuig gepakt naar Curaçao. Daar kom ik net vandaan. Daar is het elke dag 30 à 31 graden, dus een trui heeft ze niet nodig. Ze zit daar bij te komen samen met haar nieuwe liefde Dion. Het is hun eerste echte liefdesvakantie en Curaçao is op zich wel aan te raden”, zegt hij in Shownieuws.

Evert ziet de beelden van Glennis’ vakantie voorbijkomen op de Instagram-pagina van Dion, die is afgeschermd. “Je ziet dan zijn camerawerk en dat mag er zijn. Bovendien glijdt de camera over de benen van Glennis en aan de tattoos te zien is zij dus dat wel degelijk.”

Twee weken

Ze blijven ook nog wel eventjes weg, zegt Evert. “Tot 16 april is zijn winkel althans dicht, dus dat is een aanwijzing voor wanneer ze ongeveer terugkomen.”

Over precies twee weken wil Glennis weer zingen. “Op 21 april heeft Glennis weer haar eerste optreden, dus voor die tijd moet ze zeker weer terug zijn. Ze zitten daar en misschien zullen er nog wel wat beelden opduiken de komende dagen, want de eerste liefdesvakantie van een vrouw die zó in opspraak is, willen we wel zien.”

Juicekanalen

Als Glennis op het eiland veel in het openbaar verschijnt, dan zou het zomaar kunnen dat we die beelden binnenkort zien op de juicekanalen. “Er zijn veel Nederlanders op Curaçao, dat heb ik wel gemerkt.”

Anderhalve maand geleden werd ook Femke Halsema gefotografeerd op het eiland, juist op het moment dat ze van een strandbedje afgestuurd werd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Glennis Grace een enkeltje heeft gekocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen