Eva Jinek hysterisch: ‘Haal Arjen Lubach weg van de late avond!’

Eva Jinek reageert bijzonder enthousiast op de suggestie om haar uiterst succesvolle directe concurrent Arjen Lubach weg te halen uit de late avond. “Ik vind het een geniaal plan!”

Eva Jinek © RTL

Het is best even wennen voor Eva Jinek: ooit was zij de gevierde ster op de late avond, maar tegenwoordig moet ze haar best doen om überhaupt in de kijkcijfer top 15 te geraken. Alle aandacht gaat plotseling uit naar haar nieuwe directe concurrent Arjen Lubach. Hij scoort avond na avond de pannen van het dak.

Arjen naar vooravond?

Nu Margriet van der Linden van de buis verdwijnt, staat er volgens Omroep MAX-baas Jan Slagter een prima opvolger klaar. Hij pleit ervoor om Arjen te verhuizen van de late avond naar de vooravond. Daardoor zou hij niet meer tegenover Jinek, maar tegenover RTL Boulevard komen te staan.

Jan: “Ik weet zeker dat als je daar om zeven uur Arjen Lubach neerzet, dat las ik ook vandaag ergens, nou: dat scoort best wel hoor. Dat gaat naar 1,2 of 1,3 miljoen weet je wel. Het talent is er wel, maar het is niet zo dat iedereen een talkshow kan dragen.”

Eva hysterisch

Angela de Jong begint: “Je noemde net Arjen Lubach. Dat zie ik daar ook echt wel om zeven uur zitten, maar goed: hij neemt nu al om 17.30 uur op…”

Dan onderbreekt Eva haar abrupt en begint ze te gillen: “Ik vind het een geniaal plan! Direct doorschuiven naar zeven uur! Luister naar Angela de Jong! Onmiddellijk! Iedereen die kijkt, luister naar haar!”

Hartjes voor Angela

Angela denkt dat Eva te vroeg juicht. “Nee, nee, nee, maar hij maakt geen uur en hij neemt nu om half zes ’s avonds op en dan heeft-ie dus die tijd nodig om om tien uur op de buis te komen. Dat wordt dan om half drie. Dat kan bijna niet. Ik vind het jammer.”

Eva laat haar feestje niet bederven en praat er luid doorheen: “Waarom zit hij er nog niet?! Onmiddellijk naar zeven uur! Angela, hartjes voor jou, dankjewel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet RTL 4 een poging wagen om Arjen Lubach in huis te halen voor de late avond?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen