Rachel Hazes reageert op vermeende relatiebreuk met Klaas Otto

Rachel Hazes ontkent de geruchten dat ze keihard aan de kant is gezet door Klaas Otto. Er is namelijk nooit sprake geweest van een relatie, beweert ze in een reactie aan Albert Verlinde.

Klaas Otto en Rachel Hazes © RTL

Het Hazes-gezinde tijdschrift Story pakte er een maand geleden groots mee uit: foto’s van Rachel Hazes en Klaas Otto die het wel héél gezellig hebben. Rachel ontkende haar liefdesaffaire niet toen ze geconfronteerd werd met een tv-ploeg van Shownieuws. “Ze zei gelijk met een big smile: ‘Ik ga niet reageren! Ik ga niet reageren!’”

Over en uit

Het showbizzkanaal RoddelLoog brengt nu naar buiten dat het over en uit zou zijn tussen Rachel en Klaas. “Heb je het laatste nieuws al gehoord over Rachel. Dat meneer Otto na twee dagen weer ingetrokken is bij zijn vriendin Gracia Kraus. Dus Rachel is weer vrijgezel. Was van korte duur haar geluk”, zegt een bron tegen het juicekanaal.

Oei, dat is pijnlijk. “Hij heeft ook weer foto’s van hem en Gracia Kraus op zijn Insta (zie onderstaand). Ma Rachel zegt daar niets over. Die heeft liefdes verdriet.”

Albert appt

Albert Verlinde heeft dit nieuwtje van RoddelLoog direct even gecheckt bij Rachel. “Vandaag kwamen foto’s naar buiten van Klaas Otto met een andere vrouw en volgens mensen die er verstand van hebben zou het een dame zijn met wie hij in het verleden ook iets gehad heeft”, zegt hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Ik dacht: ik stuur Rachel even een bericht met de letterlijke tekst: ‘Lieve schat’, dat zeg ik dan tegen d’r, ‘mag ik je heel even bellen over Klaas Otto? Is het toch een relatie geweest?’”

Rachel reageert

Wat zegt Rachel daarop: “Dan zegt ze: ‘Wat is überhaupt een relatie als je met iemand vriendschappelijk omgaat en het gezellig hebt?’ Met andere worden: er is nooit een relatie geweest, ze hebben het hartstikke leuk gehad.”

“Ik zeg: ‘Dat is hartstikke helder. De vriendschap blijft?’ Je weet niet of ze na die foto’s denkt: oké, dat is einde oefening. Dan zegt ze: ‘Natuurlijk, altijd.’ Dus dat is weer opgelost.”

Opgelost? Tja, dat is Rachels versie van het verhaal. En zoals Yvonne Coldeweijer de oude showmedia altijd onderwijst: de slechtste bron van nieuws over BN’ers, zijn de BN’ers zelf.

Stories

De stories van RoddelLoog:

Foto

De foto’s van Klaas Otto met zijn nieuwe oude liefde ziet u onderstaand. De reactie die erbij staan zijn vernietigend. “Ja, tien keer beter dan die lelijke Raggel”, zegt de een. En de ander: “Dit vrouwtje past toch veel beter bij jou Klaas👌.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes keihard is gedumpt voor een jonger grietje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen