Rachel Hazes heeft genoeg van de showbizz: ‘Ik wil anonimiteit’

Rachel Hazes is helemaal klaar met de showbizz. De geld tellende weduwe van André Hazes is namelijk zó druk dat ze het bijna niet meer aankan. “Ik wil in de anonimiteit gaan leven”, zegt ze.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

Het is deze week één van de coververhalen van weekblad Story: Rachel Hazes die er geen zin meer in heeft. “Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken. Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden”, zegt ze in het tijdschrift.

Rachel wil anonimiteit

Rachel kondigt daarom haar pensioen aan. “Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Dan wil ik nog één keer iets groots doen (lees: zakken vullen, red.) en daarna is het klaar. Dan wil ik in de anonimiteit gaan leven en gaan genieten.”

Eindelijk wil Rachel gewoon een beetje genieten van het leven. “Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen.”

Zorgen voor André

Bovenop het uitwringen van André’s nalatenschap, is Rachel tegenwoordig ook weer aan het moederen. “André moet zichzelf weer zien te vinden. Het gaat steeds beter met hem en hij woont weer bij mij. Daar is weleens kritiek op. Dat begrijp ik niet, want ik vind het normaal dat een moeder haar kind in huis neemt wanneer hij of zij daarom vraagt.”

Tot slot vertelt Rachel dat ze nog wel eens een beurt krijgt. “Ik ben nu aan het daten, en met Klaas Otto heb ik het nog altijd gezellig. Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Story

De nieuwste editie van de Story ligt nu in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes wil stoppen met haar werk in de showbizz. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen