Rachel Hazes’ nieuwe liefje onthult reden vruchtbaarheidstest

Klaas Otto, de nieuwe geliefde van Rachel Hazes, maakt eindelijk een einde aan de geruchten over een eventuele liefdesbaby. Hij wilde weliswaar een vruchtbaarheidstest doen, maar niet voor Rachel.

Rachel Hazes en Klaas Otto © Instagram

Het heeft de gemoederen de afgelopen dagen behoorlijk beziggehouden: Rachel Hazes die op 52-jarige leeftijd zwanger zou willen worden van haar nieuwe lover Klaas Otto. Hij had namelijk een vruchtbaarheidstest in het ziekenhuis gepland staan, lekte uit via het juicekanaal Juice Channel.

Klaas reageert

Bridget Maasland ontkende de geruchten in de naam van Rachel, waarop Juice Channel met het bewijs van de afspraakbevestiging kwam. Daarop liet Klaas van zich horen. “Zouden deze personen mij even willen contacten contact aub?”, vroeg hij op Instagram over de mensen achter Juice Channel.

Uiteindelijk werd er contact gelegd. Hoe zit het nu precies? Juice Channel legt uit: “Het ziekenhuisschandaal wordt nog sappiger, het ligt namelijk net iets anders… Wij hebben zojuist contact gehad met Klaas en hij geeft aan dat de afspraak inderdaad voor hem bedoeld was.”

Ex wilde kind

Klaas’ vruchtbaarheidstest was niet voor Rachel bedoeld, maar voor zijn woeste ex Gracia Kraus. “Deze afspraak is gemaakt door Gracia Kraus want zij wilde graag nog een kind met Klaas Otto, alleen heeft hij geen belangen meer om een kind te krijgen. Dus het klopt dat hij een afspraak had, maar hij is uiteindelijk niet naar het ziekenhuis gegaan.”

Rachel gaat vooralsnog dus niet voor een nieuwe baby. “Roggel blijft dus lekker de zorgzame oma die zij nu al is. 😊”

Afkeuring

Het gerucht dat Rachel zwanger wilde worden heeft online voor flink wat negatieve reacties gezorgd. Een bericht van RTL Boulevard hierover telt al meer dan duizend reacties.

Charlotte plaatste de meest gelikete reactie: “M’n mening zal me wel niet in dank afgenomen worden, maar als je op een punt in je leven bent dat je ook al oma bent, kunnen en mogen we ervan uitgaan dat op die leeftijd het krijgen van een kind eigenlijk niet meer gezond is. Zowel voor jezelf als het kind.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe lang denkt u dat de relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto standhoudt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen