Gerucht over mogelijke kinderwens Rachel Hazes krijgt staartje

Het gerucht over de mogelijke kinderwens van Rachel Hazes krijgt een staartje. Het ziekenhuis dat zij en haar partner bezocht zouden hebben voor een vruchtbaarheidstest, start namelijk een onderzoek.

Rachel Hazes © Instagram, NPO

Het zou zomaar kunnen dat Rachel Hazes op 52-jarige leeftijd werkt aan een liefdesbaby met haar nieuwe geliefde Klaas Otto, berichtte het juicekanaal Juice Channel vorige week. Een tipgever heeft hen twee weken geleden namelijk gespot bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Rachel zwanger?

Waarom waren Rachel en Klaas in het ziekenhuis? “Hier had Klaas Otto een afspraak voor een vruchtbaarheidstest! Onze bron binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis geeft aan dat ‘koppels’ dit meestal doen als zij nog kinderen willen… (…) Gaan we Rachel Hazes binnenkort zwanger zien?”, aldus Juice Channel.

De bron is volgens het juicekanaal betrouwbaar. “Wij hebben ook een bevestiging van de afspraak binnen gekregen van onze bron, maar wij willen natuurlijk dat diegene zijn of haar baan behoudt dus die houden we voor onszelf.”

Onderzoek

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch onderzoekt nu of er sprake is van een lek onder een van de werknemers, meldt het AD. “Los van de vraag of het bericht op waarheid berust, wat ik overigens niet weet, wordt dan altijd een onderzoek gestart”, zegt een woordvoerster van het ziekenhuis.

Volgens het ziekenhuis is het logisch dat er een onderzoek wordt ingesteld als extern wordt beweerd dat er privacygevoelige informatie wordt gelekt vanuit het ziekenhuis.

Bizarre roddel

Story-baas Guido den Aantrekker, die dikke mik is met de Hazesjes, is verbijsterd. “Er zijn een hoop roddels over Rachel die de ronde doen en dit was wel de meest bizarre die we ooit gehoord hebben”, zegt hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “”Rachel is 52 en Klaas volgens mij 54. Kijk, als je zegt: ik laat me steriliseren, dan vind ik het redelijk normaal dat je daar dan bent, maar dat Rachel nog zwanger zou willen worden… Ze is 52. In Italië schijnt het normaal te zijn, maar daar wonen we hier niet.”

Schandaal

Het is volgens Guido goed dat het ziekenhuis een intern onderzoek begonnen is om te achterhalen of die bron te vinden is. “We lachen er nu om, maar of het nou weer is of niet is dat zij daar is geweest: het is natuurlijk een schandaal dat vanuit zo’n ziekenhuis dit soort dingen worden gelekt.”

En wat vindt hij van de publicatie van Juice Channel? “Dat vind ik toch een beetje het nadeel ook van dit soort juice channels, hoe leuk het allemaal ook is qua vertier: ze baseren zich vaak op één bron en iemand kan wel zeggen dat hij of zij werkt in het ziekenhuis, maar wie zegt dat dat waar is?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het twijfelachtig als Rachel Hazes (52) daadwerkelijk zwanger wil worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen