Linda de Mol haalt vluchtelingen in huis: charmeoffensief?

Linda de Mol heeft vijf Oekraïense vluchtelingen in huis gehaald en staat daar deze week mee op de cover van de Weekend. Kijkers van Shownieuws vragen zich af of dit een charmeoffensief is.

Linda de Mol © RTL

Het is deze week hét covernieuws van de Weekend: Linda de Mol die vluchtelingen in huis neemt. Een paparazzo van het blad stond toevallig net voor Linda’s hek toen ze haar paleisdeuren opende voor de Oekraïeners in nood. Is het toeval of niet? Feit is dat hoofdredacteur Bart Ettekoven als Shownieuws-deskundige op de loonlijst van Talpa staat.

Vijf vluchtelingen

De Shownieuws-kijkers vragen zich af of het misschien een charmeoffensief betreft. De anders totáál niet loslippige manager van Linda, Xenia Kasper, bevestigt het nieuws gretig. “Linda heeft in totaal vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Een zoon van 15, een dochter van 8 en nog een baby.”

Maar dat is nog niet alles, aldus Xenia. “Ook de moeder van de vrouw is meegekomen naar Nederland. Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks.”

Sceptisch

Liesbeth vindt dat Linda hier wel heel erg mee te koop loopt, schrijft ze op de beruchte Facebook-pagina van Shownieuws. “Als je bescheiden bent doe je het gewoon zonder het aan de grote klok te hangen, daar bedoel ik iedereen mee.”

Daarop zegt Debby: “Precies dat dus. Het is een heel mooi gebaar, maar waarom die bekendheid eraan geven?”

Marijke zegt: “Alles voor de bühne liefste Linda.”

Esther maakt zich enige zorgen over de vluchtelingen. “Als haar man dan maar niet thuis is…”

Positiviteit

Er is ook positiviteit te vinden onder de reacties. “Wat een zure opmerkingen hier weer van sommigen🤦🏼‍♀️ goed dat ze dat doet!”, zegt Diana bijvoorbeeld.

Renate: “Ik vind dat super lief van Linda. Zelf heeft zij ook een moeilijke tijd.”

En Harry: “Wat jammer nou weer, al die zure reacties! Respect voor Linda dat ze ondanks haar eigen sores die familie in huis neemt! Voor de publiciteit? Laat me niet lachen dat heeft zij echt niet nodig! Linda is gewoon een goed, aardig en sociaal mens! Bravo! 🙏❤️”

Onder vuur

Linda ligt al geruime tijd onder vuur omdat ze het vermeende wangedrag van Ali B ruim anderhalf jaar lang heeft verzwegen binnen Talpa en dat is haar niet in dank afgenomen.

Fidan Ekiz sprong deze week in de talkshow van Linda’s neefje Johnny de Mol in de bres voor de voormalig tv-koningin. “Als je met de emoties van nu – toen was net die BOOS-aflevering geweest – terugkijkt, dan denk je toch ook: die vrouw is zo door het slijk gehaald. Zó aan de hoogste boom gehangen. Wat heeft ze gedaan?”

Weekend

De cover van de nieuwe Weekend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat dit een charmeoffensief is, zoals critici van Linda de Mol suggereren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen