Rachel Hazes met charmeoffensief: ‘Dit zal veel mensen verbazen’

Rachel Hazes is een charmeoffensief begonnen in de hoop dat de negatieve media-aandacht voor haar en haar nieuwe geliefde Klaas Otto wat gaat liggen. Ze geven saampjes een interview op beeld.

Klaas Otto, Rachel Hazes en Andries de Jong © YouTube

De liefdesrelatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto is behoorlijk stormachtig begonnen, omdat zijn ex-vriendin volledig door het lint is gegaan. Zo heeft ze Rachel uitgescholden voor ‘ouwe speedjunk‘. De twee vinden het kennelijk belangrijk dat het beeld van hen in de media kantelt en daarom verschijnen ze nu met z’n tweeën voor de camera.

Lieve man

Rachel heeft een uitgebreid interview gegeven aan Nieuwe Revu en journalist Andries de Jong heeft een aantal beelden daarvan online geplaatst. Hierop is te zien hoe Klaas en Rachel verliefd elkaars hand vasthouden. “Ik ben echt stapel op Klaas. Het is een heel leuke man, een heel lieve man. Ik ben echt trots op hem.”

Dit is ware liefde, stelt Rachel. “Het is een man die echt wel ook uit het leven komt en wel wat te vertellen heeft. Een man moet me wel wat kunnen vertellen. Niet eentje die van negen tot vijf ehhh ja…”

Goede moment

Klaas komt op het perfecte moment, stelt Rachel. “Ik ga nu eigenlijk een beetje een rustige periode in, omdat ik eigenlijk wel alle mooie projecten heb afgerond. Ik denk dat Klaas nu wel op het goede moment in mijn leven is gekomen.”

“Het klinkt heel raar, maar kijk: André heeft natuurlijk best wel een heel grote zaak nagelaten, dus je bent eigenlijk 24/7 met André bezig en op de een of andere manier, als ik de hele dag met André bezig ben, dan vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten. Ik zie dat toch wel een klein beetje als verraad.”

Ah, daarom hebben Rachel en Klaas hun relatie uitgerekend bij de Holland Zingt Hazes-concerten bekendgemaakt, waar ze – terwijl André werd herdacht – de hele avond hebben staan tongen. Maar goed, moeilijk allemaal. Heel moeilijk.

Verbaasd

Weekend-baas Bart Ettekoven is verrast, zegt hij in Shownieuws. “Ik denk toch wel dat ook een hoop mensen ermee verbaast, want inderdaad: ze heeft altijd toch haar mond vol, hè, als er werd gevraagd naar haar liefdesleven was meestal altijd steevast het antwoord: ‘Er is geen plek voor een man in mijn leven’, omdat ze het nog te druk heeft met André Hazes en omdat hij nog zo’n belangrijk onderdeel inneemt van haar leven.”

Wat vindt Klaas er eigenlijk van dat hij nu zoveel media-aandacht krijgt? “Ik was het een beetje gewend van een aantal jaar terug natuurlijk met de motorclub en vanwege de rechtszaken. Eigenlijk wilde ik niet meer in de media, maar ja: het is zo gelopen.”

Interview

Het interview met Rachel en Klaas:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes tongend op de concerten waar haar man André wordt herdacht. Chic?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen