Chantal Janzen kláár met Ali B: ‘Hoezo onderzoek afwachten?!’

Chantal Janzen vindt het heel vervelend dat ze zich zo heeft vergist in haar collega Ali B. Ze vindt het niet nodig om politieonderzoek af te wachten. “Vrouwen doen niet zomaar aangifte.”

Chantal Janzen en Ali B © William Rutten

The Voice of Holland werd dik twee maanden geleden ontmaskerd als een speeltuin voor ranzige tv-mannetjes. De geliefde van Linda de Mol, bandleider Jeroen Rietbergen, bekende al snel schuld. Degene die de heftigste beschuldigingen aan zijn broek heeft hangen is echter Ali B, die in Dubai al maandenlang de media ontwijkt.

Vergist in Ali

Heeft Chantal Janzen, de presentatrice van het programma, nog contact met hen gehad? “Nee, maar die band had ik al niet met ze. Met Ali heb ik altijd fijn gewerkt. Het is vervelend als je je vergist in iemand, of dat nou in je eigen vriendenkring is of tijdens werk”, reageert ze in De Telegraaf.

Moeten we niet eerst het politieonderzoek afwachten voordat de heren worden gecanceld? Nee, vindt Chantal. “Afwachten wat er daadwerkelijk van waar is, is voor mij secundair. Er is sowieso iets verkeerd gegaan. Hoe groot dat is, weten we allemaal nog niet precies, maar vrouwen doen niet zomaar aangifte.”

Rotte appels

Als het aan Chantal ligt kan The Voice wel weer verder nu types als Ali zijn gevlucht naar het buitenland. “Ik denk dat het wel terugkomt, maar dat baseer ik op niets. Het is wat ík zou doen. Omdat het programma klopt. Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten.”

Hoe moet RTL 4 het dan aanpakken? “De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken, het gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Chantal Janzen vindt het in het geval van Ali B niet nodig om het onderzoek af te wachten. Begrijpt u dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen