Humberto Tan houdt zijn hoofd naast Jack van Gelder: ‘Lijken wij?!’

Het is ook Humberto Tan niet ontgaan dat de zongebruinde Jack van Gelder behoorlijk op de hak is genomen. Gisteren hield de presentator zijn hoofd naast dat van Jack. “Hoeveel scheelt dit?”

Jack van Gelder en Humberto Tan © RTL

Jack van Gelder laat regelmatig blijken dat zonnebrandcrème écht niet in zijn vocabulaire voorkomt. Hij verbijsterde kijkers van Dit Was Het Nieuws donderdagavond met zijn zéér gebruinde uiterlijk. “Luister, Jack is hier voor de diversiteit!”, grapte Jan Jaap van der Wal nog tijdens de uitzending op.

‘Hoeveel scheelt dit?’

Het regende reacties op Twitter, maar ook René van der Gijp heeft de beelden voorbij zien komen. “Het lijkt Humberto wel!”, riep hij in Vandaag Inside.

Toevallig zaten Humberto en Jack gisteren aan tafel bij Jinek, waar Humberto de inval-Eva was en Jack de gast. “Trouwens, voor de duidelijkheid… Gisteren was jij in Dit Was Het Nieuws en toen zeiden ze: ‘Je bent wel heel erg bruin geworden.’ Ik vraag me af, als wij naast elkaar gaan zitten, hoeveel scheelt het? Hoeveel scheelt dit?”

‘Papa van Humberto?’

Het is niet de eerste keer dat Jack en Humberto met elkaar vergeleken worden. Vorig jaar zomer zat Jack aan tafel bij Humberto en onthulde hij: “Er kwam net buiten een kindje naar me toe en die moeder zegt: ‘Vraag het dan maar, vraag het dan maar.’ En hij vroeg aan me: ‘Ben jij de vader van Humberto Tan?’ Dus je begrijpt: ik ben nog vrolijk!”

Humberto gierend: “En we schelen maar twee jaar!”

Fragment

Het fragment van toen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen