‘Rachel Hazes een ouwe speedjunk? Zou eigenlijk best kunnen!’

Rachel Hazes wordt er door de ex-vriendin van haar nieuwe geliefde Klaas Otto van beschuldigd een ‘ouwe speedjunk’ te zijn, maar klopt dat eigenlijk wel? “Het zou kunnen…”

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

De ex-vriendin van Klaas Otto is er absoluut niet blij mee dat hij nu in bed ligt met Rachel Hazes. Deze Gracia Kraus heeft haar in een pittige tirade op Instagram onder meer uitgemaakt voor een ‘ouwe speedjunk‘. Liegt ze hier of zit er een kern van waarheid in? Hazoloog Yvonne Coldeweijer buigt zich in De Popcorn Show over deze heftige beschuldiging.

Speed

Yvonne stelt dat de beschuldigingen van Gracia niet helemaal uit de duim gezogen zijn. “Er gaan dus geruchten dat de dingen die daar staan wel daadwerkelijk waar zijn. Dat Rachel inderdaad dus speed gebruikt… Ik weet niet of… Ik weet wel dat Rachel wat substanties gebruikt, maar of dat speed is weet ik niet. Het zou kunnen.”

Gracia stelt ook dat Rachel Klaas slechts als ‘bescherming’ wil. Wat bedoelt ze daarmee? Yvonne: “Het klopt wel dat Rachel beveiliging vraagt soms aan mannen. Dat komt omdat Rachel zeg maar niet zo… Die durft niet echt naar buiten, die is heel mensenschuw of tenminste, die durft nooit alleen over straat.”

Schuw

Rachel durft niet over straat? Hoezo dan? “Die is altijd een beetje schuw, de gordijnen zijn vaak dicht bij hen thuis. Zij heeft in het verleden al vaker gevraagd aan Klaas Otto om haar in bescherming te nemen, maar ik weet toevallig van een spion dat zij jaren geleden, toen zij dat eerder heeft gevraagd, heel erg bang was voor Klaas. Tenminste, dat liet ze aan haar omgeving destijds weten.”

“Dat vind ik ook weer zoiets geks van: je was toch altijd heel erg bang van hem en nu heb je er blijkbaar een relatie mee? Waarom ze precies bang van hem was durf ik ook allemaal niet te zeggen, maar het lijkt me niet dat je een relatie gaat beginnen met iemand waar je eigenlijk bang voor bent. Ik vond het wel een beetje een gek verhaal.”

André gevlucht

Overigens heeft Rachel al teruggeslagen naar Gracia door met Klaas en zijn ex-vrouw te poseren. “Zo kan het ook“, sneerde de professioneel weduwe.

Haar zoon André is volgens Yvonne uit huis gevlucht, omdat Rachel en Klaas heel erg klef zouden zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaan deze verdachtmakingen aan het adres van Rachel Hazes te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen