Linda de Mol stapje voor stapje terug in spotlights: ‘Ze doet het slim’

Linda de Mol keert toch weer terug in de spotlights. Ze is namelijk begonnen met de opnames van haar nieuwe dramaserie over de tv-wereld. “Het is tegen ieders verwachting in.”

Linda de Mol © Cornelie Tollens

De door liefdesbedrog en wantrouwen geplaagde Linda de Mol leeft nu al maanden een teruggetrokken bestaan, maar wél is ze weer aan het werk gegaan. Ze is namelijk begonnen met de opnames van haar dramaserie over de tv-wereld, die in september op de buis moet verschijnen.

Klein clubje

Het is duidelijk dat Linda stap voor stap toewerkt naar haar comeback, want ze heeft haar show Miljoenenjacht wél uitgesteld en staat al twee maanden niet op de cover van haar tijdschrift. “Het is tegen ieders verwachting in”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws.

Waar Miljoenenjacht gemaakt wordt in een studio vol publiek, wordt haar dramaserie met een relatief klein team gemaakt. “Ik denk dat dat eraan ten grondslag ligt. In zo’n enorme studio met zo’n enorm team… Dit is toch wat intiemer en dan is het makkelijker voor haar om met een klein clubje weer aan het werk te gaan.”

Veiliger

Presentatrice Airen Mylene denkt ook dat Linda het verstandig aanpakt. “Stel dat het even niet gaat, dan is het een soort en petit comité.”

Ellemieke Vermolen: “Ja, je voelt je wat gemakkelijker, wat veiliger.”

Bart: “Ja, het zijn mensen die ze allemaal goed kent en dat is wat anders dan dat je ineens een spelletje vrolijk staat te presenteren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen