Jeroen Rietbergen weer gespot op vliegveld: ‘Linda schaamt zich dood’

Jeroen Rietbergen is na anderhalve maand afkicken weer gespot op het vliegveld. Hij lijkt terug te keren naar Nederland, maar níet naar het kasteel van Linda de Mol. “Ze voelt heel veel schaamte.”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © Instagram, RTL

Het is nog maar twee maanden geleden dat Jeroen Rietbergen, toen nog de geliefde van Linda de Mol, ontmaskerd werd als een van de viezeriken bij The Voice of Holland. Nog vóór de beruchte uitzending van BOOS schopte Linda hem hun kasteel in Crailo uit. Niet veel later onthulden juicekanalen dat hij naar Tennessee vloog om af te kicken.

Terug naar Nederland

Jeroen is gisteren opnieuw gespot op het vliegveld, maar dan op het Newark International Airport van New Jersey. De beelden zijn momenteel te zien op het juicekanaal van Farja ‘FawryNotSawry’ Farvardin. Het lijkt erop dat de oud-bandleider van The Voice weer huiswaarts keert, maar het is onduidelijk waar hij gaat verblijven.

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer stelde eerder cynisch dat Jeroen na zijn therapietjes in Amerika vast weer terug zou mogen keren in de armen van Linda. “Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want ‘dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt’.”

‘Linda schaamt zich’

Vooralsnog lijkt dat niet te gebeuren: Linda schaamt zich volgens neefje Johnny de Mol nog altijd dood. Hij zegt vandaag in de podcast 30 Minuten Rauw: “Ja, als je bedenkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan… Jeroen Rietbergen, de vriend van Linda. Als je dat allemaal zo uitdoktert, dan voelt Linda heel veel schaamte. Ik voel die pijn.”

“Het grootste verdriet dat ik voel, zit bij Linda. Maar als je alles op een rijtje gaat zetten dan denk je wel: Jezus man, you f*cked up, big time en je hebt echt een bom gelegd onder het hele gebeuren. Dat is dan misschien meer de zakelijke kant, maar er zijn ook heel veel mensen die hier gewoon echt last van hebben.”

Nette mensen

Hoe kan het dat Jeroen zich jarenlang zo ranzig heeft misdragen? Johnny weet het niet. “Ik heb ook de ouders van Jeroen gesproken en zijn broer. Gewoon heel nette mensen. Die hebben hem echt niet opgevoed van: ‘Stuur maar vieze foto’s van je weet-ik-veel-wat.’ Nee. Weet je wel.”

Is het een psychische ziekte? “Echt gezond is het natuurlijk niet. Daar moet je gewoon echt hulp voor zoeken, wat nu ook gebeurt. Hij heeft natuurlijk héél veel kapotgemaakt.”

Stopt Linda?

De grote vraag is: wanneer keert Linda weer terug op televisie? Of stopt ze ermee? “Ik kan me wel voorstellen dat Linda nu met die gedachte speelt. Weet je wel, van: heb ik nog zin op met een gouden koffer de trap af te lopen? Maar Linda is sterk. Die komt echt wel sterk terug, maar ook zij is gewoon een slachtoffer.”

“Er is iets gebeurd in haar leven. Ze is haar man kwijt, ze heeft half Nederland op haar dak, werd gewantrouwd, ze moest zich ineens gaan verantwoorden voor iets. Maar goed, zij is heel sterk hoor, dus ze komt er wel. Ze gaat zich beraden op wat ze allemaal gaat doen en gelukkig heeft ze die mogelijkheid om daarvoor te kiezen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen