‘GTST-bekendheid Joep Sertons heeft fetisj voor chocoladevla’

Joep Sertons heeft geen enkele moeite om zijn banaan in beweging te krijgen. Hij gebruikt daarvoor geen Viagra, maar Campina. “Hij heeft een fetisj voor chocoladevla”, onthult Yvonne Coldeweijer.

Joep Sertons © RTL

Tot hun grote verdriet werden Joep Sertons en collega Babette van Veen eind vorig jaar de laan uitgestuurd bij Goede Tijden Slechte Tijden. Wat de kijkers van de soapserie waarschijnlijk nooit achter hem hebben gezocht, is dat hij in het echt behoorlijk wild is. Althans, dat heeft Yvonne Coldeweijer begrepen van haar spionnen.

Vlafetisj

Yvonne, die als juicekoningin de ene na de andere primeur aan elkaar rijgt, heeft begrepen dat Joep een enorme deugniet is. “Het schijnt dat Joep Setons een gepassioneerd swinger is”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Maar dat is niet alles. Joep heeft volgens haar ook nog eens een heel rare fetisj. “Hij heeft ook een hele aparte fetisj… voor VLA! Chocoladevla om precies te zijn. Hij vindt het opwindend om een vrouw daarin te zien rollen. Hey, whatever floats your boat, Joep.”

Splosher

Mocht Joep het lekker vinden om ook zichzelf in te smeren met chocoladevla, dan is hij een zogenoemde ‘splosher’. “Sploshing valt onder de fetisj WAM: Wet and Messy”, meldt nieuwsplatform Vice.

Deze fetisjisten vinden het heerlijk om zich te (laten) overgieten met bijvoorbeeld vla. “In Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten bestaan er hele online gemeenschappen, waarop WAM’ers onderling hun beste vlaflip-avonturen in woord en beeld met elkaar uitwisselen.”

Geen dure hobby

Joep zou er niemand kwaad mee doen. Het is bovendien geen dure hobby, vertelt splosher Cees aan Vice. “Welnee. Per maand kost het me inclusief yoghurt en behangerslijm zo’n vijftig euro.”

Wat gebeurt er dan als zo’n Joep voor het zuivelschap in de supermarkt staat? Dat kun je volgens Cees vergelijken met voorspel. “Als je met een groepje WAM’ers inkopen gaat doen voor een sessie sta je weleens giechelend in de winkel.”

Joep reageert niet

Joep heeft via zijn Instagram nog niet op de aantijgingen gereageerd. De post van Yvonne ziet u onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt u opgewonden van chocoladevla?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen