Wouter de Vries wekt ergernis op bij VI: ‘Wat wil die man?!’

Wouter de Vries hoeft niet meer te rekenen op een uitnodiging van VI Vandaag. Johan Derksen haalde hem zélf binnen als talkshowgast, maar nu ergert VI zich aan de broer van Peter R. de Vries.

Wouter de Vries © SBS 6

Johan Derksen haalde Wouter de Vries voorafgaand aan de start van VI Vandaag nog enthousiast binnen als talkshowgast, maar het lijkt erop dat het bij zijn optreden in de eerste uitzendweek blijft. Deze week schoof de broer van Peter R. de Vries aan in de talkshow HLF8 en daar hebben de mannen van VI zich ontzettend aan geërgerd.

Zwijgende Wouter

De vriendin van Peter R. de Vries heeft ongelooflijke intieme details over hun relatie naar buiten gebracht in een documentaire die prime time werd uitgezonden op NPO 1. Het gerucht gaat dat zijn ex-vrouw en de naaste familie van Peter daar absoluut niet blij mee zijn.

Wouter wilde daar bij HLF8 niet op reageren. “Dat hou ik gewoon voor mezelf. Wij hebben thuis besloten dat het privéleven van Peter heilig is en daar zeggen we verder niets meer over en dit is ook het privéleven, dus daar zeg ik niks over. Niet of ik hem goed vond, slecht vond, mooi vond, lelijk, ik laat het gewoon in het midden.”

Kritiek van Gijp

René van der Gijp vond het vermoeiende televisie. “Ik weet niet wat die man wil. Die man wil nergens antwoord op geven. Dan denk ik: ja, wat doe je in godsnaam? Waarom trek je een pak aan en rij je naar Amsterdam toe? Als je weet dat er een vraag komt over het meisje van die documentaire en je gaat dan heel ingewikkeld zitten doen.”

Hij kan er niet tegen. “Doe niet moeilijk. Zeg gewoon: ‘Ik stond er volledig achter’, of: ‘Het had van mij niet gehoeven.’ Die man maakt het een partij ingewikkeld joh.”

Wilfred cynisch

Johan: “Dat had hij even moeten zeggen toen hij gebeld werd, van: ‘Ik ga niet over die documentaire praten.’”

Paul de Leeuw: “Jullie hadden hem te gast in de eerste week en toen wilde hij het ook niet hebben over privézaken.”

Johan: “Nee, toen wilde hij ook niks zeggen nee.”

Wilfred Genee cynisch: “Hij wil ook niet meer de broer van Peter R. de Vries zijn. Zo wil hij niet meer geassocieerd worden. Maar hij is natuurlijk enigszins bekend geworden doordat hij een aantal keer is opgetreden in talkshows vanwege…”

Fragment

Het fragment uit VI:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen