Ronald Molendijk krijgt veeg uit de pan: ‘Hij doet maar wat!’

Ronald Molendijk krijgt een veeg uit de pan van Marcel van Roosmalen. De muziekdeskundige van Shownieuws wekt behoorlijk veel ergernis op bij de opiniemaker. “Hij doet maar wat!”

Marcel van Roosmalen en Ronald Molendijk © SBS 6

Marcel van Roosmalen vindt dat er in de huidige rel rondom The Voice of Holland heel erg veel nono’s opstaan om het woord te voeren, zegt hij in VI Vandaag. Eén van hen is Ronald Molendijk, die dik bevriend is met een van de vermeende daders in het Voice-misbruikschandaal, namelijk Jeroen Rietbergen, tot voor kort de geliefde van Linda de Mol.

‘Hij doet maar wat!’

Het stoort Marcel mateloos hoe Ronald zich opstelt in de media. “Wat ik heel typerend vind is die Ronald Molendijk. Dat is dan de beste vriend van die Jeroen Rietbergen. Nou ja, eerst probeert hij het goed te praten, dan probeert hij z’n handen ervan af te trekken, dan zoekt hij weer toenadering. De man doet maar wat en zo zijn er nog veel meer op tv.”

Wie dan nog meer? “Hier aan de bar zat Rob Goossens. Nou, die behandelt dit soort thema’s ook alsof… Ik zie hem vaak in RTL Boulevard vanuit een werkkamer met allemaal ordners. Dan denk ik: wat staat er in die ordners? Het is geen wetenschap! Het is gewoon roddelen. We weten allemaal niet wat er gebeurd is en iedereen doet nu alsof ze zeker weten wat er gebeurd is.”

‘Hekel aan Angela!’

Marcel heeft naar eigen zeggen aan zowel Rob als Ronald een hekel. Andere mediaprominenten aan wie hij een hekel zegt te hebben zijn Albert Verlinde, Bart Ettekoven, Patty Brard en Yvonne Coldeweijer.

Wie hij het afschuwelijkst vindt? Angela de Jong. “Ik vind vooral Angela de Jong echt verschrikkelijk. Wat weet zij er eigenlijk van? Zij is opgestaan op een dag, toen was die rel er. De volgende ochtend had ze er al verstand van.”

Heks

Het is een vreselijk mens, vindt hij. “Ze vliegt als een heks zonder bezem door Hilversum, van het ene naar het andere programma. Ik geloof dat ze hier ook nog aanschuift. Ze maken elkaar nu allemaal af en ik zie daar iets heel positiefs in. Ik denk bij mezelf: laat die mensen elkaar allemaal uitroeien.”

“Het kan ook wel eens heel positief uitpakken. Als we schoon schip maken, zijn we van heel veel dingen af en dan kan dit verschrikkelijke gebeuren nog tot iets positiefs leiden.”

Fragment

Het commentaar van Marcel:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen