Patty Brard en Ronald Molendijk gruwelen van Rob Goossens

Rob Goossens kreeg gisteren de wind van voren in Shownieuws, waar Patty Brard en Ronald Molendijk in de bres sprongen voor hun SBS 6-collega Linda de Mol. “Cola en popcorn? Hoezo?!”

Rob Goossens, Ronald Molendijk en Patty Brard © RTL, SBS

Rob Goossens is een van de vijf mensen die er gisteren van langs kregen in de woeste verklaring van voormalig tv-koningin Linda de Mol. Samen met Angela de Jong, Beau van Erven Dorens en Youp van ’t Hek speelt Rob een kwalijke rol in de rel rondom het misbruik bij The Voice en de rol van de De Mol-familie daarin, vindt Linda.

‘Rob gaat te ver!’

In een reactie heeft Rob laten weten dat Linda ‘erin kan zakken‘, en dat vindt Patty Brard heel naar. “De woordkeuzes vind ik ook best wel heftig hoor, van: ‘Zak erin!’”, klaagt ze in Shownieuws.

Ronald Molendijk vindt ook dat Rob te ver gaat. “De beste man heeft recht op z’n mening, prima, maar toevallig zat ik een paar dagen geleden een keer naar Boulevard te kijken – ik heb daar altijd met heel veel plezier gewerkt – en dan hoor ik hem een item afsluiten wat over dit geheel ging.”

Popcorn en cola

Wat heeft Rob gezegd? “Hij sluit dan af met de woorden: ‘Ik ga er deze week eens met cola en popcorn voor zitten’, terwijl ik echt denk: als je het niet binnen drie seconden hebt over vermeende slachtoffers, dan schiet iedereen je min of meer af, maar dit is dan het level waarop hij ernaar kijkt.”

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik me de hele tijd zit te verbazen. Dat ik denk: waarom is dat dan? Zijn er nog rekeningen die openstaan? Moet dat per se op deze manier gedaan worden?”

Tweet

Rob krijgt op sociale media veel steunbetuigingen na het woeste stukje van Linda:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Ronald of team-Rob?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen