Maan de Steenwinkel-basher reageert op kritiek van Luuk Ikink

Maan de Steenwinkel kreeg deze week steun uit onverwachte hoek: Luuk Ikink sprong voor haar in de bres. Hij was verbijsterd over de kritiek op haar strakke yogabroek. Wat vindt Maans basher daarvan?

Luuk Ikink en Maan de Steenwinkel © RTL

De manier waarop Maan de Steenwinkel zich presenteert wekt bij veel mensen ergernis op. Ze wordt regelmatig volledig door de mangel gehaald. Zo noemde Yvonne Coldeweijer haar vorige week nog een ‘promiscue kleutertje‘. En deze week was het LINDA-columniste Stéphanie Hoogenberk die helemaal losging.

Maan-basher reageert

Stéphanie noemde Maan in haar podcast De Shitshow een ‘enorme aansteller’ en stelde dat ze in het programma van Beau van Erven Dorens bewust haar billen liet zien ‘voor de mannelijke kijkertjes’. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink reageerde enigszins geprikkeld: “Er is elke week wel weer iemand anders die zich stoort aan haar verschijning.”

Wat vindt Stéphanie van die kritiek van Luuk? Ze twittert: “Het gaat me om het gedrag, niet om hoe ze eruitziet. Als ik zeg dat ze haar billen naar de camera draait, gaat het om de manier waarop. Al was ik even vergeten dat ze pas 22 is (ze is 25, red.) en het wat makkelijk is om haar uit te kiezen.”

Verschrikkelijke vrouw

Vanwege haar uitspraken krijgt Stéphanie overigens veel drek over zich heen. “Wat een nare en verschrikkelijke vrouw bent u. Bleh…”, twittert iemand tegen haar. Zij daarop: “❤️ Sterkte.”

Ook in het reactieveld van Shownieuws gaat men he-le-maal los op Stéphanie. “Ik sport ook regelmatig in zo’n sportbroek die Maan ook heeft en het interesseert mij geen reet wat mensen daarvan vinden. Je hebt altijd mensen die jaloers zijn of je geen daglicht in je ogen gunnen. Ik vind het prachtig. Heel veel bij zumba zijn zo gekleed”, zegt Linda.

Preuts

Ron vindt Stéphanie een preutse vrouw. “Wat zijn we weer preuts aan het doen. Laat dat meisje toch dragen wat zij wil. Je hoeft toch niet te kijken.”

Aan dat argument ergert Stéphanie zich echter. “Van die mensen die zeggen dat een tv een uitknop heeft. Je kunt hem ook meteen aan de straat zetten”, briest ze.

Yvonne

Yvonne zit in elk geval in kamp-Stéphanie. Ze vindt het prima dat Maan met haar sensuele kant speelt, maar niet als ze zich ondertussen gedraagt als een kleuter die thuis met haar knuffel in bed ligt. “Dat vind ik echt heel goor.”

Zelf heeft Maan niet gereageerd op de aanhoudende kritiek.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen