Marc-Marie Huijbregts vindt Glennis Grace eng: ‘Zij is echt crazy!’

Marc-Marie Huijbregts is helemaal klaar met Glennis Grace. De komediant heeft het idee dat de zangeres behoorlijk ‘crazy’ is. “Ze is met tien mensen teruggegaan naar die supermarkt!”

Marc-Marie Huijbregts en Glennis Grace © RTL

Het is nu dik een week geleden dat Glennis Grace met een soort knokploeg op de Jumbo in de Amsterdamse Jordaan is afgestormd, omdat haar zoontje uit de winkel gestuurd was vanwege het roken van een e-sigaret. Moeder en zoon werden drie nachten lang opgesloten in de cel. Terecht, vindt Marc-Marie Huijbregts.

‘Glennis is eng!’

Marc-Marie vertelt in zijn podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ dat hij Glennis een heel eng mens vindt. “Ik vind Glennis Grace altijd al een beetje eng. Of je het er nou mee eens bent of niet, of wie je ook gelooft, zij is uiteindelijk met iets van tien mensen teruggegaan naar die supermarkt.”

Sidekick Aaf Brandt Corstius: “Ja, en dat is echt heel raar.”

Rare gang van zaken

Marc-Marie: “Wat er ook verder gebeurd is: die zoon wilde een e-sigaret roken in de supermarkt. Daar begint het allemaal. Ik denk ook altijd: je kunt er allerlei verhalen over ophangen, maar dan moet je als moeder gewoon zeggen: ‘Maar jíj steekt een sigaret op.’ En dan ga je helemaal niet met z’n allen terug.”

Aaf: “Nee, dat is een heel rare gang van zaken.”

Marc-Marie: “Het is ook heel slecht opvoeden.”

Crazy

Aaf: “Dat is beyond slecht opvoeden. Dat is echt gewoon crazy.”

Marc-Marie: “Dat is echt gewoon crazy inderdaad. Ze had gewoon moeten zeggen: ‘Je had die sigaret niet moeten opsteken en je moet nou je mond dichthouden en ga nou eten.’”

Aaf: “Wie steekt er ook een sigaret op in de Jumbo? Dat is toch heel erg vreemd.”

Marc-Marie: “En gaat daarna nog moeilijk doen! Nee, echt… Ik las vandaag ook dat mensen die daar in de buurt wonen haar altijd al heel naar en vervelend vinden.”

Tuig

Aaf laat blijken dat ze Glennis echt tuig vindt. “Je moet gewoon echt geen ruzie met haar krijgen.”

Marc-Marie: “Je wil toch niet zo iemand zijn, vind ik.”

Aaf: “Nee, natuurlijk niet. Ik vind het ook echt zó flauw om te gaan knokken met supermarktpersoneel dat zegt dat je je sigaret moet uitdoen. Dat kun je gewoon niet maken. Die schatjes!”

Marc-Marie: “Ja, je hebt toch gewoon fatsoen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen